Survivor: Αυτός ο κούκλος μπαίνει στην Ομάδα των «Διασήμων»

«Δέχομαι μηνύματα με προτάσεις γάμου», λέει ο ίδιος!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Survivor: Αυτός ο κούκλος μπαίνει στην Ομάδα των «Διασήμων»

Ο επόμενος Survivor που ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο, έχει κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα και δεν είναι άλλος από τον Ντανιέλ Νούρκα... Ο ηθοποιός που μας συστήθηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» στο MEGA, στον ρόλο του Άλφρεντ, είναι αλβανικής καταγωγής και έγινε γνωστός μέσα από την δημοφιλή σειρά, ενώ αγαπήθηκε περισσότερο από γυναίκες νεαρής ηλικίας αρχικά για την εμφάνισή του.

«Πέρναγε ένα σχολείο και μου φώναζαν "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα". Ένιωσα λίγο περίεργα βέβαια, γιατί ήταν Γυμνάσιο. Αλλά είναι ωραίο γενικά, επειδή παίζουμε σε κωμωδία και γελάει ο κόσμος, το έχει ταυτίσει με θετικά συναισθήματα», έχει πει εκείνος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο YOU, όταν μίλησε για την αμηχανία που ένιωσε, όταν είδε να γίνεται περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό και να τον σταματάει στον δρόμο ο κόσμος. Ωστόσο αργότερα απέδειξε, ότι τελικά δεν είναι μόνο η εμφάνισή του που μετράει στον κόσμο, αλλά και το ταλέντο του. Μετά το σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έπαιξε στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» ενώ στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» γινόταν χαμός από κάτω με τα κορίτσια όταν την ώρα που γδυνόταν αντίκρυζαν τους 6 pack κοιλιακούς του.

Δείτε επίσης: Survivor: Ποιος είναι ο "σωτήρας" Άγγελος Γεωργουδάκης - Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Ντάνιελ Νούρκα
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

«Δέχομαι μηνύματα με προτάσεις γάμου», λέει ο νέος παίκτης του Survivor!

Οι αρχικές βλέψεις του Ντάνιελ Νούρκα ήταν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, η τύχη όμως δεν τον βοήθησε. Ήρθε από το Κιάτο στην Αθήνα σε ηλικία 5 χρονών μαζί με τους γονείς του και πήγε να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Δούλεψε σε διάφορα επαγγέλματα, μέχρι που λόγω της καλής φυσικής του κατάστασης, τον κέρδισε το μόντελινγκ και αργότερα η υποκριτική. Η πρώτη του επαφή με τον χώρο τηλεοπτικά έγινε στην δημοφιλή σειρά του Mega, ενώ έχει κάνει και μια μικρή συμμετοχή στο videoclip του Διονύση Σχοινά στο τραγούδι «Αλλάζω».

Με καταγωγή από την Αλβανία και με γονείς βιοπαλαιστές, ο Ντανιέλ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αν και πολύ ευτυχισμένα. Ο πατέρας του που ήταν οικονομικός μετανάστης, ήρθε στην Ελλάδα και δούλεψε σαν κηπουρός. Ο νεαρός ηθοποιός έχει πει για τον μπαμπά του ότι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του «με πολύ προσπάθεια, πολύ δουλειά και με τον σταυρό στο χέρι», αν και δυσκολεύτηκε πολύ, γιατί δεν γνώριζε την ελληνική γλώσσα.

Ο ρόλος του στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» του άνοιξε τον δρόμο για την υποκριτική. «Σκεφτόμουν τι θα κάνω μετά τη λήξη της δεύτερης καραντίνας. Μόλις είχα απολυθεί από φαντάρος και βρισκόμουν στο Κιάτο με τους γονείς μου», έχει πει σε συνέντευξή του στο YOU και συνέχισε: «Με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζερ από το πρακτορείο μοντέλων που ήμουν, επειδή ήξερε ότι θέλω να ασχοληθώ με το χώρο, και μου είπε ότι αναζητούν κάποιον για τον ρόλο του Άλφρεντ. Με έφερε σε επικοινωνία, πέρασα από οντισιόν και ευτυχώς με πήραν».

Η τηλεόραση τον έκανε πιο αναγνωρίσιμο στο κοινό και γινόταν χαμός από τις προτάσεις που δεχόταν στα social - περισσότερο από νεαρά κορίτσια - που του ζητούσαν από το να τον γνωρίσουν μέχρι και να τον παντρευτούν... «Όταν δέχομαι φλέρτ από άντρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δέχομαι προτάσεις γάμου σε μηνύματα για χαβαλέ. Μου λένε: «Πότε θα με παντρευτείς, γιατί με την Λίζα δεν το βλέπω». Κάποια είναι πολύ έξυπνα και γελάω. Μου στέλνουν μία φωτογραφία στην αρχή και μετά μου λένε "Ο γάμος μας"», έχει πει στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό.

Αν και είναι ένας πολύφερνος γαμπρός, είναι ελεύθερος. 19 χρονών γνώρισε για πρώτη φορά τον μεγάλο έρωτα και η σχέση του αυτή κράτησε για ενάμιση χρόνο. Δηλώνει ιππότης με τις γυναίκες και ρομαντικός, του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του και να της ετοιμάζει δείπνο με κεριά, κρασί και πολλά λουλούδια. Από μια γυναίκα δεν ζητάει πολλά πράγματα, θέλει να είναι ειλικρινής μαζί του και να του δείχνει με ελάχιστα πράγματα ότι τον θέλει. «Το πιο ρομαντικό που μπορεί να κάνει κάποιος για σένα, είναι να σου πάρει μία οδοντόβουρτσα στο σπίτι του, μία απλή κίνηση που δείχνει όμως πόσο σε νοιάζεται και σου δείχνει ότι έχεις μία θέση εκεί».