Survivor 2024: Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων

Γνωρίστε τους!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων

Νέες αφίξεις προσγειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 21/1, στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός, παρουσίασε στο κοινό αλλά και στις δύο ομάδες, τους νέους παίκτες που μπαίνουν απόψε στο Survivor. Πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους οι δύο μαχητές (δείτε εδώ).

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα των Διασήμων

Στη συνέχεια, στην αρένα μπήκαν και οι δύο νέοι παίκτες που θα συμμετέχουν φέτος στο παιχνίδι με την ομάδα των διασήμων. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Νούρκα και την Ζωή Ασουμανάκη, οι οποίοι συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρώτος ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Έπαιζα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, γυμναστήριο γενικά, είμαι ομαδικός παίκτης. Μου αρέσει ο αναταγωνισμός. Πέρα από την πείνα, θα με δυσκολέψουν οι συνθήκες διαβίωσης, το ροχαλιτό... Θεωρώ τον εαυτό μου καλό αγωνιστικά και στρατηγικά, οπότε πάμε να παίξουμε και να το ζήσουμε.»

Από την πλευρά της η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Με αγχώνει μέχρι να συνηθίσω. Πιστεύω όμως τω 'χω γιατί είμαι δυναμική. Πιστεύω θα προσαρμοστώ.»

Δείτε εδώ τα βίντεο:

Τα βιογραφικά τους

Η κοπέλα κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022». Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!

Survivor - Ζωή Ασουμανάκη

  • Ντάνιελ Νούρκα - Ηθοποιός -Ηλικία: 27 ετών

Ο ηθοποιός κατάγεται από την Αλβανία και μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η Υποκριτική! Στα 21 του χρόνια αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε επιτυχημένη σειρά. Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του. Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο θα του λείψουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα burgers που τους έχει τεράστια αδυναμία! Έρχεται στο Survivor για να δοκιμάσει τα όρια του.

Survivor - Ντάνιελ Νούρκα