Survivor 2024: Η Aira Adomaityte εισέβαλε στην ομάδα των Μαχητών

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η Aira Adomaityte εισέβαλε στην ομάδα των Μαχητών

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 21/1, οι παίκτες του Survivor, αφού ο Γιώργος Λιανός, παρουσίασε στο κοινό αλλά και στους ίδιους τους, νέους μαχητές που μπαίνουν από απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Στην αρχή ο παρουσιαστής, καλώς όρισε τον Στωρήρη Λαμάι. (δείτε εδώ)

Η νέα παίκτρια των Μαχητών

Στη συνέχεια την είσοδο της έκανε η νέα μαχήτρια, Aira Adomaityte, με τον Γιώργο Λιανό να διευκρινίζει ότι στα δοκιμαστικά έκανε έναν από τους καλύτερους χρόνους ανάμεσα και σε άντρες και σε γυναίκες.

«Και περνάμε στη διπλανή κυρία, την πανέμορφη Aira Adomaityte! Aira μου, αρχικά θα σε ρωτήσω κάτι άσχετο… Τι ύψος έχεις; Γιατί βλέπω πως περνάς τον Ταλαδιανό ένα κεφάλι» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός

«1,83! Είμαι ψηλή, μου λένε» απάντησε η νέα παίκτρια.

«1,83! Καλά είναι. Το 70% απ’ ότι βλέπω είναι πόδια! Κάποια πράγματα έχω διαβάσει για σένα, έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχεις ποζάρει για πολύ γνωστούς οίκους. Έχεις κάνει πασαρέλα δηλαδή, έχεις περπατήσει αυτά τα πόδια πέρα δώθε αλλά έχεις κάνει και αρκετά πράγματα στον αθλητισμό»

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αθλήματα. Μου αρέσει να συναγωνίζομαι, θέλω πολύ να το δοκιμάσω. Ήθελα να το δω από κοντά. Είναι εμπειρία ζωής. Ζω στην Ελλάδα από 9 χρονών, ήρθα με την μητέρα μου και τον αδερφό μου....» είπε παρουσιάζοντας τον εαυτό της.

Δείτε εδώ το βίντεο:

    Το βιογραφικό της

    Το μοντέλο γεννήθηκε στη Λιθουανία, στην ηλικία των τεσσάρων μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδερφό της στην Ιρλανδία, ενώ πέντε χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Ξεκίνησε καριέρα μοντέλου σε ηλικία 15 ετών και από τότε έχει συμμετάσχει σε φωτογραφίσεις, διαφημιστικά σποτ ενώ έχει περπατήσει πολλές φορές σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών. Δειλά - δειλά κάνει πλέον και τα πρώτα της βήματα στην Υποκριτική. Της αρέσει ο αθλητισμός και για αυτό από μικρή ασχολήθηκε με χορό, στίβο, κολύμβηση, πατινάζ, rollers, kick boxing και βόλεϊ, άθλημα με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα, παίζοντας επαγγελματικά σε ομάδα. Τρελαίνεται για extreme δραστηριότητες, έχει φωτογραφηθεί με φίδια, έχει κολυμπήσει με δελφίνια και κάνει Zip Line στο Ντουμπάι. Το μόνο που θεωρεί πως μπορεί να τη δυσκολέψει μέσα στο Survivor είναι το θέμα της καθαριότητας!

    Survivor  - δφω