Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (21/1)

Άνδρας ή Γυναίκα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (21/1)

Με ένταση και αγωνία ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας στο Survivor το βράδυ της Κυριακής 22/1. Νωρίτερα, οι παίκτες, διαγωνίστηκαν σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, για να κερδίσουν το έπαθλο αλλά και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Μπλε και κόκκινο πάλεψαν μέχρι τέλους για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι αλλά... και την κοιλιά τους γεμάτη, αφού το έπαθλο ήταν μία λαχταριστή πίτσα. Οι διάσημοι, μετά από μία σκληρή μάχη κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των μαχητών με σκορ 12-11 (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, οι μαχητές, κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η κάλπη "μίλησε" και ο Rob James Seymour είναι εκείνος που υπέδειξαν οι συμπαίκτες του. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η μονομαχία θα είναι γυναικεία ή αντρική υπόθεση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βιογραφικό του

Rob James Seymour

Rob James Seymour

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Ιδιότητα: Μοντέλο - Event Organiser

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.