Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (21/1)

Με σκορ 12-11!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (21/1)

Έναν συγκλονιστικό αγώνα, γεμάτο ένταση και αγωνία, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 21/1, στο Survivor, με τις δύο ομάδες να μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και το έπαθλο φαγητού.

Στην αρχή ωστόσο, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Γιώργος Λιανός σύστησε στο κοινό αλλά και στις δύο ομάδες τους νέους παίκτες που μπήκαν απόψε στο παιχνίδι. Πρόκειται για δυο μαχητές και δύο διάσημους, που ήρθαν για να ταράξουν τις ισορροπίες του παιχνιδιού

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Στη συνέχεια ξεκίνησε το αγώνισμα στο οποίο τόσο οι μπλέ όσο και οι κόκκινοι έδωσαν μία σκληρή μάχη, με το σκορ, να εναλλάσσεται συνεχώς κορυφώνοντας την αγωνία για το ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά, να πάρει την ασυλία αλλά και να απολαύσει την λαχταριστή πίτσα. Μετά από έναν "χορταστικό" αγώνα που έληξε στους 12 πόντους, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βάλουν τον τελευταίο πόντο.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης που θα μπει στο Survivor 2024

Εμείς από το Youweekly.gr σας μεταφέρουμε λοιπόν αποκλειστικά, πως μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου θα μπει στο παιχνίδι ένας παλιός παίκτης, που το κοινό ζητάει διακαώς. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζής, στον οποίο τάζουν εδώ και καιρό πολύ καλά χρήματα (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που θα παίρνει την εβδομάδα).

Survivor - Spoiler - Τζείμς Καφετζής

Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε αρχικά στο Survivor

«Είχα αμυγδαλίτιδα μέσα στις γιορτές. Πήρα αντιβίωση και ανέβασε κάποιους δείκτες στις αιματολογικές μου εξετάσεις. Έχω θεραπεία ακόμα μια εβδομάδα. Δεν υπέγραφε ο γιατρός της Acun Medya να μπω γιατί μου είπε μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα μπω πιο μετά στο Survivor, θα δούμε. Είχα συμφωνήσει να μπω με ένα πολύ καλό ποσό και απόσυρση της αγωγής που μου είχαν κάνει», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής για το λόγο που δεν είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει λίγο αργότερα...

Όσον αφορά τους παίκτες της Διάσημης ομάδας και συγκεκριμένα, εκείνους που μπαίνουν για 2η ακόμα και για 4η φορά στο παιχνίδι, είπε: «Γενικά δε μπορείς να πεις από τώρα, θα δούμε πως θα πάει. Με τις συνθήκες εκεί βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό ή καταπιέζεται και είναι κάποιος άλλος. Μπορεί να βγάλεις λαγό από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι παλιοί παίκτες έχουν αβαντάζ. Η Ασημίνα και η Δαλάκα καλά κάνουν και ξαναπάνε, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο για το ψώνιο, αλλά για βιοποριστικούς λόγους πηγαίνουν. Πέρσι τις έπιασαν στα πράσα, θεωρώ πως τώρα θα πάνε πιο φοβισμένες και δεν θα κάνουν κάτι παρόμοιο, κατάλαβαν πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες του παιχνιδιού» - δείτε εδώ όλους τους παίκτες και τα βιογραφικά τους.

Όσον αφορά αν θα τον δούμε γενικά στην τηλεόραση σε κάποια εκπομπή ή πρότζεκτ, δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει φέτος κάποια πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάζει, έχω περάσει από casting για τηλεπαιχνίδι», είπε πριν από λίγες ημέρες οΤζέιμς Καφετζής στο I love Σουκου.