Survivor spoiler 22/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 22/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Η τρίτη εβδομάδα για το Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 21/1 με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν). Στα highlights της βραδιάς ήταν πρώτον η προσθήκη τεσσάρων ατόμων, δυο πήγαν στην ομάδα των Κόκκινων και δυο στην ομάδα των μπλε, και η ήττα των τελευταίων που τους οδήγησε σε ένα επεισοδιακό συμβούλιο με - τελικά - πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση ποιον άλλον; Τον Rob!

Απόψε το Survivor επιστρέφει μέσα από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΣΚΑΙ με ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο! Δεύτερος αγώνας ασυλίας. Ποιοι θα είναι οι νικητές; Μπλε ή Κόκκινοι;

Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας στο Survivor

οι Survivors της Ελλάδας

Φέτος γνωρίζετε πολύ καλά πως το πράγμα με τα spoil έχει δυσκολέψει για τα καλά και κάνουμε ότι μπορούμε να μαθαίνουμε πρώτοι τα αποτελέσματα! Σήμερα, λοιπόν, με μεγάλη επιφύλαξη θα σας πούμε πως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη των μπλε... Έτσι λέγεται, πως οι Μαχητές θα καταφέρουν να κάνουν το 1-1 και στο συμβούλιο θα είναι αρκετά χαλαροί ξέροντας πως τουλάχιστον για τώρα δεν κινδυνεύει κανένας συμπαίκτης τους... Οι Κόκκινοι, αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να ψηφίσουν!

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Επιτρέψτε μου να κρατήσω μια επιφύλαξη για το spoil γιατί... έπαθα κι έμαθα που λένε! Για οτιδήποτε νεότερο, ωστόσο, θα επανέλθω!

Το trailer για απόψε