Survivor: «Τον Παππά ο Λαμάι δεν μπορεί να τον φτάσει ούτε στο...» - Ο Παύλος Παπαδόπουλος "έσπασε" τη σιωπή του μετά την αποχώρησή του

«Για τον Τζέιμς δεν ακούγονται τα καλύτερα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Τον Παππά ο Λαμάι δεν μπορεί να τον φτάσει ούτε στο...» - Ο Παύλος Παπαδόπουλος

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που αποχώρησε τελευταίος από το Survivor, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Δευτέρας 22/1, για να μιλήσει σχετικά με όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης τις δύο πρώτες εβδομάδες που βγήκε στον αέρα.

Προχώρησε, δηλαδή, σε δηλώσεις σχετικά με την άδικη, κατά την άποψή του, ψηφοφορία από τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε τα σχέδια των συμπαικτών του και σχολίασε όσα συνέβησαν και θα συμβούν μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η πρώτη συνέντευξη του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Η Κατερίνα μάλλον με θεωρούσε αδύναμο παίκτη. Με είχαν ψηφίσει κιόλας όλα τα παιδιά σχεδόν... Και δεν το θεωρούσα καθόλου δίκαιο, γιατί όταν είσαι σε μία ομάδα και έχεις συμπαίκτες που στο μυαλό σου τους έχεις παικταράδες, θα έπρεπε να φέρουν όχι τρεις νίκες, αλλά δέκα... Πολύ κοντά σε μένα στις νίκες ήταν ο Χρήστος και μετά ο Γκάνος. Έχω ματσαριστεί πιο πολλές φορές από όλους! Ήταν και η πείνα. Ζορίζεσαι... Έχασα εννιά κιλά!», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στις νέες προσθήκες του ριάλιτι οι οποίες εισέβαλαν χθες (21/1), επισήμανε: «Νομίζω ότι ο Λαμάι νομίζει ότι είναι στο Tik Tok και όχι στο Survivor. Τον Παππά ο Λαμάι δεν μπορεί να τον φτάσει ούτε στο τόσο... Ο Παππάς είναι πολύ ήρεμος, τον διαχειρίστηκε πολύ ωραία».

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάι που είπε «ψευτοσελέμπριτι» τους διάσημους - Η ηλικία, η καταγωγή και τα βίντεο στο Tik Tok με χιλιάδες views

Και έπειτα αποκάλυψε για τις ίντριγκες στην ομάδα του: «Στην ομάδα τα κορίτσια συζητούσαν πιο πολύ για το MVP, εμάς τα αγόρια δεν μας ένοιαζε τόσο, μας ένοιαζε η ομάδα. Τα κορίτσια έχουν περισσότερο προσωπικό σκοπό. Η Δαλάκα, για μένα, έχει μπει για να το κερδίσει ξανά. Η Ασημίνα σίγουρα έχει τον ίδιο στόχο, γι' αυτό έρχονται σε αντιπαραθέσεις τώρα, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρουν».

Σχετικά με την φημολογούμενη προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή (δείτε εδώ πόσα λεφτά του τάζουν), δήλωσε: «Για τον Τζέιμς δεν ακούγονται τα καλύτερα λόγια, στρατηγικά, αλλά και σαν παίκτης. Δεν ήταν ποτέ ομαδικός παίκτης, κοιτούσε μόνο την πάρτη του. Οι κόκκινοι θα τον υποδεχθούν πολύ "κρύα". Κι εγώ δεν θα τον έπαιρνα με καλό μάτι, από αυτά που έχω δει στην τηλεόραση».