Survivor: Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάι που είπε «ψευτοσελέμπριτι» τους διάσημους - Η ηλικία, η καταγωγή και τα βίντεο στο Tik Tok με χιλιάδες views

Παντρεμένος με ένα παιδί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάι που είπε «ψευτοσελέμπριτι» τους διάσημους - Η ηλικία, η καταγωγή και τα βίντεο στο Tik Tok με χιλιάδες views

Τέσσερις προσθήκες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό 21/1 επεισόδιο του Survivor, με μια από αυτές να απασχολεί πολύ, ειδικά την ομάδα των Διάσημων. Ο Σωτήρης Λαμάι μπήκε στους Μαχητές και με το καλησπέρα σας άρχισε να προκαλεί τον Αλέξη Παππά ενώ κατηγορήθηκε από τον γνωστό ηθοποιό, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που πήρε μέρος, πως μίλησε ασέβαστα και με έπαρση...

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται πως απασχολεί επίσης πολύ αφού έρχεται σε μεγάλη κόντρα με τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο του νησιού κι ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες (δείτε εδώ το trailer).

Τι γνωρίζουμε, λοιπόν, για το νέο Survivor, Σωρήτη Λαμάι;

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!

Survivor - Σωτήρης Λαμάϊ

Το προφίλ του στο Tik Tok

Όπως θα διαπιστώσετε το προφίλ του στο Tik tok είναι viral με τα περισσότερα - αν όχι όλα τα βίντεό του - να μετρούν χιλιάδες views.

@sotirislam

#vasilias #alitheies #Ελαφόνησος #summerishere2023👑 #summervibes 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿🔝🔝🔝

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai
@sotirislam

Χοντρό με είπατε😂😂😂 . Τώρα που με ξανά βλέπω έχετε δίκιο. Έχω πάρει λίγο στ’ αυτιά🤡🤡🤡🤡

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai

Λίγες ημέρες πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες:

«Ήταν στόχος μου να μπω στο Survivor και νιώθω ευλογημένος. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου Βασιλιά, Βασιλιά, Βασιλιά! Ό, τι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω. Δεν έχω φοβίες. Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Έχω σκοπό να βγω νικητής. Είμαι αρκετά καλά οικονομικά. Αν κέρδιζα το έπαθλο, θα έκανα κάτι για το παιδί μου και τη γυναίκα μου.

Το παιδί μου θα αισθανθεί όμορφα που θα με δει στην τηλεόραση. Φοβία μου είναι να μην πέσω σε καμιά κλίκα. Θα κάνω εγώ τη δική μου τακτική σαν βασιλιάς. Ο Ρομπ μπορεί να έχει πρόβλημα μαζί μου. Θα ήθελα να κοντράρω τον Αλέξη Παππά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν τους συνανθρώπους τους, εκεί θα βρεθεί ο Βασιλιάς και θα έρθει στα ίσα ο Παππάς».