Survivor trailer 22/1: «Την επόμενη φορά που θα το πεις αυτό θα...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Παππά και Λαμάι

Ξεφεύγουν τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 22/1: «Την επόμενη φορά που θα το πεις αυτό θα...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Παππά και Λαμάι

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor, η τρίτη σε σειρά, με μια έκπληξη να περιμένει Κόκκινους και Μπλε! Λίγο πριν τον χθεσινό 21/1 πρώτο αγώνισμα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε 4 νέους παίκτες, δυο που μπήκαν στους Μαχητές και δύο που μπήκαν στους Διάσημους (δείτε ποιοι είναι εδώ). Ένας από αυτούς, ο Σωτήρης Λαμάι, γνωστός επιχειρηματίας, κατάφερε απευθείας με τον λόγο να του να τραβήξει την προσοχή όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά και των συμπαικτών του αφού... οι δηλώσεις του εξ' αρχής ήταν καταιγιστικές.

Προς το τέλος του επεισοδίου, μάλιστα, χαρακτήρισε τους διάσημους «ψευτοσελέμπριτι» δίνοντας πάτημα στον Αλέξη Παππά να πάρει τον λόγο και να αρχίσει να... κεντάει! Όλο αυτό δημιούργησε μια μεγάλη ένταση μεταξύ τους μια ένταση που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στο αποψινό 22/1 συμβούλιο.

Όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω, οι δυο ομάδες θα έρθουν σε ρήξη ουκ ολίγες φορές στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, σε έναν δύσκολο στίβο μάχης που θα πάει σε flag race με μια μόνο ομάδα - όπως κάθε φορά άλλωστε - να κερδίζει. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ήττα των Μπλε και υποψήφιο για ακόμα μια φορά τον Rob, σήμερα;

Δείτε επίσης ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάι που έχει φέρει τα πάνω κάτω από εχθές στον Άγιο Δομίνικο

Survivor - Σωτήρης Λαμάϊ

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!