Survivor - Πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του ο Σάββας Γκέντσογλου: «Μην τα κάνετε στο δρομάκι»

Θα πάρει σίγουρα λεφτά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor - Πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του ο Σάββας Γκέντσογλου: «Μην τα κάνετε στο δρομάκι»

Ένα απίστευτο περιστατικό προβλήθηκε στην έναρξη του σημερινού (22/1) Survivor. Στην αρχή είδαμε ορισμένους παίκτες να πειράζουν τον Σάββα Γκέντσογλου και ο λόγος έγινε εμφανής πολύ γρήγορα... «Καλημέρα λέει ο κόσμος», του είπαν στην αρχή, αλλά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα του, αφού πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του! «Μόλις πάτησα, μην πω τι πάτησα», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Αμέσως η Κατερίνα Δαλάκα επέπληξε τους υπόλοιπους, και τους είπε «Μην πάτε να τα κάνετε στο δρομάκι», με την Ασημίνα να του φωνάζει «Τύχη, τύχη», και την πρώτη να συμπληρώνει σε προσωπική της συνέντευξη: «Πήγαμε το πρωί να πλυθούμε με τον Σάββα, να ρίξουμε λίγο νερό στο πρόσωπό μας. Και στο γυρισμό πάτησε ... των υπόλοιπων παικτών. Εγώ άρχισα να λέω στα παιδιά, “Δεν μπορείτε στο σταυροδρόμι να κάνετε την ανάγκη σας, γιατί από εκεί περνάμε”. Του έλεγα να προσέχει και τα πάτησε! Θα πάρει σίγουρα λεφτά».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 22/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Η πρώτη αντίδραση του Σάββα Γκέντσογλου

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έμεινε άναυδος με την ατυχία του, αν και προσπάθησε να διασκεδάσει αυτό το απροσδόκητο συμβάν. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, όταν πλέον είχε καθαριστεί: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός ή άτυχος. Αυτή τη στιγμή νιώθω άτυχος, δεν ξέρω αν θα μου συμβεί κάτι καλό. Πάντως δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχω αυτή τη μυρωδιά πάνω μου».

Αυτή ήταν μόνο η αρχή σε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο για το Survivor! Δεύτερος αγώνας ασυλίας. Ποιοι θα είναι οι νικητές; Μπλε ή Κόκκινοι; Ο αγώνας θα παιχτεί στον πόντο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νίκη των «Μαχητών» σήμερα... Αν αυτό ισχύσει, θα καταφέρουν να κάνουν το 1-1 και στο συμβούλιο θα είναι αρκετά χαλαροί ξέροντας πως τουλάχιστον για τώρα δεν κινδυνεύει κανένας συμπαίκτης τους...