Survivor – Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Με είπε μ...κα»

Πώς απάντησε ο παίκτης των Μαχητών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Με είπε μ...κα»

Η κόντρα που φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι είναι ανάμεσα στα κεντρικά θέματα συζήτησης του σημερινού επεισοδίου στο Survivor (21/1). Όπως ανέφερε στην έναρξη ο παίκτης των «Διασήμων»: «Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο υπό την έννοια ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά -δεν το άκουσα εγώ- ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε «μ...κα», αλλά το πήρε πίσω και με είπε Άλεξ. Είναι κάποια πράγματα άκομψα, δεν είναι ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία, δεν θέλω να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου».

Δείτε επίσης: Survivor – Πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του ο Σάββας Γκέντσογλου: «Μην τα κάνετε στο δρομάκι»

Και συμπλήρωσε: «Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε ήταν ότι πριν τον αγώνα, σε μια προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε “ψευτοσελέμπριτις”. Αχρειάστα σχόλια που δημιουργούν μία αναταραχή. Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι που δεν καταλαβαίνω. Όταν κάποιος ξεκινάει έτσι από την πρώτη μέρα είναι σαν να έχει μία προκατάληψη, σαν να έχει πει στον εαυτό του ότι θα μπει στο παιχνίδι για να κοντραριστεί με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, εμένα δηλαδή. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχουμε λόγο να είμαστε σε αντιπαραθέσεις»

Πώς απάντησε ο Σωτήρης Λαμάι στον Αλέξη Παππά

Δεν έμεινε ασχολίαστη η στάση του Σωτήρη Λαμάι από τους Μαχητές, που είπαν ότι ο νέος παίκτης τους ήρθε για να ανάψει τα αίματα. Ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Παππάς αρχίζει και νιώθει να χάνει τη Γη κάτω απ' τα πόδια του γιατί έχει μπει ένας Λαμάι πολύ έντονος. Προσπαθεί να ρίχνει λάσπες με οποιονδήποτε τρόπο, του τύπου ότι εγώ άφησα υπόνοιες».

Και κατέληξε: «Αυτοί ξεκίνησαν και μίλησαν για “ψευτομετραίους”, και ένας “ψευτομετραίος” έπρεπε να απαντήσει για τη δική του αλήθεια. “Ψευτοδιάσημοι” είναι πράγματι, δεν μπορώ να αφήσω έναν Παππά να μειώνει ή να αφήνει αιχμές για τη δική μου ομάδα». Στην καλύβα και στη συνέχεια του επεισοδίου επίσης επανέλαβε το σχόλιο ότι δεν θεωρεί «Διασήμους» τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.