Survivor: «H Χρύσα αναστενάζει στον ύπνο της» - Πώς αντέδρασε εκείνη στα σχόλια των συμπαίκτων της

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: «H Χρύσα αναστενάζει στον ύπνο της» - Πώς αντέδρασε εκείνη στα σχόλια των συμπαίκτων της

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο σημερινό επεισόδιο (22/1) στο Survivor, οι δύο ομάδες στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης, αλλά ακολούθησαν ορισμένοι σπαρταριστοί διάλογοι με πρωταγωνίστρια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τα όνειρα που κάνει. Όπως αποκάλυψε πρώτος ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, υπάρχουν... καταγγελίες από συμπαίκτες της ότι τα βράδια δεν κοιμάται καθόλου ήσυχα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρύσα, έχουμε μία μαρτυρία από συγκεκριμένο συμπαίκτη σου. Θα πω και το όνομα, Φάνης Μπολέτσης λέγεται... ότι είσαι πολύ ανήσυχη τα βράδια. Βγάζεις κάποιους θορύβους και πρέπει να απολογηθείς αυτή τη στιγμή. Τι έβλεπες στον ύπνο σου;». Η παίκτρια απάντησε αμέσως ότι: «Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που είχαμε παίξει ένα παιχνίδι στην καλύβα και είχα πει ότι ο Φάνης ροχαλίζει, βγαίνει κάθε μέρα και λέει ότι εγώ βογκάω στον ύπνο μου».

Δείτε επίσης: Survivor: Ποια είναι η 20χρονη Χρύσα που "ξεφτίλισε" την Δαλάκα - Ο σύντροφός της και τα ακριβά γούστα

Πώς απάντησε η Χρύσα στον Φάνη για τους αναστεναγμούς στην καλύβα του Survivor

Ο Φάνης συνέχισε την πλάκα, λέγοντας: «Δεν είπα ότι βογκάει, είπα ότι αναστενάζει. Μπορεί να βλέπει ένα συγκεκριμένο όνειρο, να περνάει όμορφα και να αναστενάζει. Δεν είναι κακό. Ας μας πει η Χρύσα τι ήταν το όνειρο, εγώ δεν ξέρω». Στο αστείο μπήκε και ο Γιώργος Λιανός που τη ρωτούσε: «Μήπως ήταν σε κάποιο γυμναστήριο, μήπως ανέβαινες κάποια ανηφόρα;», με τη Χρύσα να λέει γελώντας πάντως: «Τα αρνούμαι όλα. Ούτε ροχαλίζω, ούτε βογκάω, δεν κάνω τίποτα είμαι πολύ ήσυχη».

Κλείνοντας αυτό το κομμάτι, ο παρουσιαστής της είπε: «Είδαμε το VAR, αναστέναξες όντως τρεις φορές... Ψάξαμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, και για να μπω στο ψητό, μάλλον έχει να κάνει με τις τρεις ψήφους που πήρες χθες το βράδυ». Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Λιανός έκανε πλάκα και δεν είδαν στην κάμερα αυτά που ανέφερε ο Φάνης Μπολέτσης.