Ο Αλέξης Παππάς «έδωσε» τον Σωτήρη Λαμάι: «Είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» - «Επαγγελματίας ηθοποιός», απαντάει ο Μαχητής

Ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Αλέξης Παππάς «έδωσε» τον Σωτήρη Λαμάι: «Είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» - «Επαγγελματίας ηθοποιός», απαντάει ο Μαχητής

Δεν δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή ήττα των «Κόκκινων» στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, καθώς έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Ο ηθοποιός ήταν μάλιστα και εκείνος που ηττήθηκε στην τελική αναμέτρηση. Όπως είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας: «Πραγματικά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, και στα αποθέματα ψυχής που βρήκαμε εμείς. Ο αγώνας δεν ήταν τόσο εστιασμένος στην μπλε ομάδα, παρόλο που κέρδισε, αλλά στη μεγάλη ανατροπή που κάναμε για να τον φέρουμε στα ίσια του και να δείξουμε τα αποθέματα ψυχής που έχουμε».

Κάπου εκεί ωστόσο τελείωσαν και οι φιλοφρονήσεις για τον παίκτη των «Διασήμων», που συνέχισε την κόντρα του με τον Σωτήρη Λαμάι, που εκδηλώθηκε πάνω στον στίβο μάχης, και όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. «Σήμερα είναι διφορούμενα τα συναισθήματα για μένα, γιατί τυχαίνει να έχουν έναν παίκτη στην ομάδα τους, εν ονόματι Σωτήρης, που πρόλαβε σε μία μέρα να μας υποτιμήσει, να με βρίσει και σήμερα, την ώρα που τον ακούμπησα στον ώμο, μου είπε κατά λέξη: “Μην με ακουμπάς, γιατί θα σου ρίξω μπουνιά”. Δεν έχει την πνευματική υγεία που πιστεύω ότι είχε πριν η μπλε ομάδα, με τέτοιους χαρακτήρες».

Δείτε επίσης: Survivor – Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Με είπε μ...κα»

Ένταση ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι

Το περιστατικό σχολίασαν και στην καλύβα των Μπλε, με τον Σωτήρη Λαμάι να λέει: «Έγινε μία παρεξήγηση πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, ο Παππάς ξέρει να παίζει με τις λέξεις, αυτή είναι η ζωή του και θεωρώ ότι είπε βαριές κουβέντες. Άλλο είπα, άλλο μετέφερε. Είναι δάσκαλος σε αυτό, να πάρει μία κουβέντα και να την κάνει όπως θέλει. Άλλη μία δύσκολη μέρα με τον Παππά. Επαγγελματίας ηθοποιός! Είναι πολύ έμπειρος και εύστροφος σε αυτό που θα πει. Μου είπε στη διάρκεια του παιχνιδιού: “Φύγε από εδώ”, μου έκανε τρεις φορές νόημα με το χέρι επίμονα. Του είπα “Σε παρακαλώ, πάρε το χέρι σου, δεν μ' αρέσει να με ακουμπάνε. Θα μου φύγει κι εμένα κανένα χέρι, και θα φας καμιά σφαλιάρα". Δεν το εννοούσα όμως με αυτή την έννοια, ούτε είμαι τραμπούκος».