MasterChef 2024 - Με άδειο πιάτο μπροστά στους κριτές: «Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα»

Πρωτοφανές στον διαγωνισμό μαγειρικής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 - Με άδειο πιάτο μπροστά στους κριτές: «Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα»

Το ισοδύναμο της... λευκής κόλλας σε μαγειρικό διαγωνισμό έδωσε σήμερα ένας παίκτης του MasterChef. Βρισκόμαστε στην τελική φάση των οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής, ωστόσο δεν λείπουν τα ευτράπελα που σίγουρα θα καταλήξουν σε κάποιο highlight reel. Στο αποψινό (22/1) επεισόδιο του ο 25χρονος Ηλίας με καταγωγή από τον Λίβανο και ο 29χρονος Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη διεκδίκησαν τη λευκή ποδιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά για έναν από τους δύο έγιναν πολύ εύκολα τα πράγματα.

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος δήλωσε πως θέλει να ταξιδέψει μαγειρεύοντας, έχοντας το προσωπικό του food truck, ωστόσο αυτό το όνειρο θα πρέπει να περιμένει για λίγο καθώς φαίνεται, αφού δεν πήρε την ποδιά. Συνάντησε δυσκολίες στο μαγείρεμα και στο τέλος δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το πιάτο που υποσχέθηκε στους τρεις κριτές: Κριθαρότο με γαρίδες. Ενώ αρχικά φαινόταν όλα να πηγαίνουν κατ' ευχήν, τελικά ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον εξοπλισμό και βλέποντας τον χρόνο να τελειώνει, παραδέχτηκε αρχικά ότι δεν θα παραδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: MasterChef: Δεν πήρε ποδιά κανένας από τους δύο! Απογοητεύτηκαν οι κριτές, highlight η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο υποψήφιος του MasterChef δεν ικανοποιήθηκε με το πιάτο του

«Δεν είναι αρκετά μαγειρεμένο το κριθαράκι, δεν έχω κάνει καν τον αφρό μου. Δεν έχω ένα πιάτο να σας δώσω, είναι δική μου επιλογή. Σεφ, το είχα υπολογίσει και μπήκα πολύ χαλαρά στην προετοιμασία, μου έμειναν αρκετά πράγματα από πριν για να κάνω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος και συμπλήρωσε: «Μόλις είδα τον Ηλία με το καροτσάκι μου, και μετά είδα το δικό μου που είχε τα τετραπλάσια πράγματα, κατάλαβα ότι οι πιθανότητες δεν είναι καλές».

Στις προσωπικές του δηλώσεις ανέφερε αποχωρώντας: «Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα, η οποία μάλλον θα μου κάνει καλό στο τέλος της ημέρας. Είμαι απογοητευμένος πολύ με τον εαυτό μου». Αυτή η εξέλιξη δεν αποφόρτισε σημαντικά τον Ηλία, καθώς είδαμε περιστατικό που κανείς απ' τους δύο συμμετέχοντες δεν πήρε ποδιά, ωστόσο ο μοναδικός διεκδικητής κατάφερε με το πιάτο του να κερδίσει γευστικά τους κριτές και να εξασφαλίσει την είσοδό του στο σπίτι του MasterChef.