Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (23/1)

Ο κύβος ερρίφθη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (23/1)

Έσπασαν καρδιές στο σημερινό αγώνισμα, με τη νίκη να κρίνεται στον πόντο και τους Μαχητές να επικρατούν στο τέλος. Αυτό έφερε τη διχόνοια στους «Διασήμους» με τον Αλέξη Παππά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο συμβούλιο για την κόντρα του με τον Σωτήρη Λαμάι και τους δύο άντρες να εμφανίζονται γεμάτοι ένταση στις δηλώσεις τους. Το επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, έφερε και τον δεύτερο υποψήφιο, που ωστόσο ήρθε με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με βάση τις προσωπικές συμπάθειες του καθενός.

Στο τέλος ήταν η ώρα της ψήφου. Οι «κόκκινοι» κλήθηκαν να υποδείξουν ποιος θα παλέψει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και ήταν μία αναμέτρηση ψήφο-ψήφο για Αλέξη Παππά και Κρίστη Καθαργιά. Η αγωνία κορυφώθηκε, με τους «κόκκινους» να υποδεικνύουν τελικά πως η Κρίστη Καθαργιά θα είναι εκείνη που θα παλέψει για μία ακόμα εβδομάδα επιβίωσης στο νησί της Καραϊβικής. Παίρνοντας τον λόγο, η παίκτρια των Διασήμων δέχτηκε την απόφαση των συμπαικτών της, δηλώνοντας πως οι αγωνιστικές της επιδόσεις δικαιολογούν αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Παππάς «έδωσε» τον Σωτήρη Λαμάι: «Είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» - «Επαγγελματίας ηθοποιός», απαντάει ο Μαχητής

Κρίστη Καθαργιά

Η Κρίστη Καθαργιά δεύτερη υποψήφια στο Survivor

Γνωστή ψυχολόγος με σπουδές στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον της Αγγλίας. Όνειρό της είναι να φτιάξει ένα εναλλακτικό - βιωματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται, το οποίο να συνδέει τους μαθητές με τη φύση. Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και το ζήτημα της επιβίωσης αποτελεί μεγάλο προσωπικό στοίχημα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η καθαριότητα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρεί πως το δυνατό της στοιχείο θα είναι ο στόχος. Φτάνοντας στο νησί θα της λείψει ο 8χρονος γιος της, Άκης. Θεωρεί πως θα προσφέρει την απαραίτητη χαλαρή νότα και καλή διάθεση στην καλύβα γιατί είναι cool και διαθέτει άφθονο χιούμορ!