MasterChef 2024 - Το σχόλιο που δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα: «Ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@λόπαιδο»

Τι προκάλεσε αυτή την αντίδραση;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 - Το σχόλιο που δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα: «Ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@λόπαιδο»

Σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία των οντισιόν του MasterChef, με τους πέντε τελευταίους παίκτες που θα κερδίσουν τις πολυπόθητες λευκές ποδιές να περιμένουν με ανυπομονησία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής συμπληρώνοντας την 24άδα. Η ένταση ανεβαίνει και δεν έλειπαν τα... απρεπή σχόλια, καθώς μία παίκτρια δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα.

Η τελευταία φάση των οντισιόν περιλάμβανε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Οι πέντε πρώην παίκτες του MasterChef διεκδικούν την επιστροφή τους, φέρνοντας μαζί τους πέντε διαφορετικά υλικά. Οι παίκτες επέλεξαν ένα υλικό και σχημάτισαν ζευγάρια για τις τελικές μονομαχίες. Ένας από τους παίκτες που προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef είναι ο Σταμάτης, γνωστός από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Η εμφάνιση των πρώην διαγωνιζομένων άφησε έκπληκτους τους υπόλοιπους παίκτες.

Το σχόλιο που δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα του MasterChef

Μια από τις νέες διαγωνιζόμενες, η Γεωργία, παρακολουθούσε τη διαδικασία από τον εξώστη του στούντιο μαζί με τους συμπαίκτες της. Καθώς δεν γνώριζε ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και κατέγραφαν τα σχόλιά τους, είπε στον Χρήστο μερικά αιχμηρά σχόλια για τον Σταμάτη «Αυτός ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@λοπαίδο, αυτός με τα κοτσίδια. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία, πιστεύοντας ότι δεν ακούγεται, για να συμπληρώσει: «Όταν είχε περάσει την πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, έλεγε: “Όποιος δεν με ακολουθεί τον δικάζω”».

Δείτε επίσης: Με άδειο πιάτο μπροστά στους κριτές: «Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα»

Ικανοποίηση για την πορεία του MasterChef

Παρά το μικρό... τεχνικό πρόβλημα πάντως στο Star είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του MasterChef, καθώς σημειώνει σερί πρωτιές. Και χθες συγκεκριμένα, κατάφερε να περάσει τον Σασμό, ενώ μπορεί το Survivor γενικά να σημείωσε υψηλότερες επιδόσεις, αλλά στις ώρες που ανταγωνιζόταν τον διαγωνισμό μαγειρικής αρκέστηκε στη δεύτερη θέση. Και χθες (22/1) το MasterChef ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου και αμέσως μετά ακολούθησε το Survivor με 2 μονάδες διαφορά τις ώρες που συνέπεσαν στον τηλεοπτικό αέρα.