Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor (Βίντεο)

Πλύθηκε, ξυρίστηκε και χτενίστηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor (Βίντεο)

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Χρήστος Βολικάκης και βρίσκεται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μαζί με την Κρίστη Καθάργια (δείτε τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την αποχώρηση της). Έχοντας φύγει και οι δυο από το Survivor, γυρνάνε στην κανονική τους ζωή και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη πως σήμερα είναι το ταξίδι της επιστροφής, έκανε η Κρίστη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την αναμονή του αεροδρομίου μαζί με τον πρώην πλέον συμπαίκτη της.

Στο βίντεο μάλιστα που δημοσίευσε, είδαμε πως ο Χρήστος Βολικάκης δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη των Διασήμων, αφού έκανε μπάνιο, χτενίστηκε και ξυρίστηκε.

Δείτε πως είναι ο Βολικάκης μετά το Survivor

Οι αναρτήσεις που έκανε για Ασημίνα και Αντωνά

Ο Χρήστος Βολικάκης παρακολουθεί και αναδημοσιεύει στα social media του, όσα γράφονται για εκείνον και το ριάλιτι επιβίωσης, με τα οποία συμφωνεί. Ανέβασε, μάλιστα, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα tweet που έγραφε:

«Τελικά ο Βολικάκης είχε δίκιο. Δεν ήταν μπροστά, του το μετέφεραν. Η Αντωνά είπε ψέματα ότι δεν μίλησε σε κανένα. Μίλησε σ' αυτούς και είπε ότι είναι χειραγώγηση της ψηφοφορίας το σκεπτικό να μην ψηφιστούν ο Παππάς και ο Σάββας».

Και ο ίδιος σχολίασε: «Για να αρχίσουμε να βλέπουμε ποιος είναι ψεύτης σιγά σιγά. Ειλικρινά τα βλέπω τώρα απέξω και θλίβομαι ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αλλά μάλλον αυτό έχουν μάθει να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά».

Δείτε επίσης: Τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Χρήστος Βολικάκης ψέματα Αντωνά

«Αν Παναγία μου το άκουσα και αυτό μόλις είδα την συνέντευξη της Ασημίνα να λέει ότι δεν ήθελα να φύγω και περίμενα να με παρακαλέσει ο Λιανός για να μείνω στο παιχνίδι. Μάλλον ακόμα δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι ότι αποχώρησα... Ίσως πρέπει να έχει αισθήματα για να αποχωρήσεις γιατί πνίγεσαι και δεν αντέχεις όλο αυτό το ψεύτικο θέατρο, όταν σε κατηγορούν άτομα ακόμα που υποστήριζες και δημόσια, άτομα που πίστευες και τελικά σε πρόδωσα και προσπάθησαν να σε ξεφτιλίσουν, αξίες, ιδανικά, ηθική, αρχές, αξιοπρέπεια, κάτι που αρχίζω να ανησυχώ εάν κάποιοι έχουν αισθήματα και όλα τα υπόλοιπα τελικά», έγραψε στην ανάρτηση του ο Χρήστος Βολικάκης.

Χρήστος Βολικάκης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor