Κρίστη Καθαργιά: «Η Όλγα ψηφίστηκε, γιατί...» - Αποκάλυψε τι συνέβη πραγματικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Οι πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα του ΣΚΑΙ μετά την επιστροφή στην Ελλάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κρίστη Καθαργιά: «Η Όλγα ψηφίστηκε, γιατί...» - Αποκάλυψε τι συνέβη πραγματικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Κρίστη Καθαργιά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη 24/1 μετά την τελική δοκιμασία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, την περίμενε εκεί για να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης και τους διαγωνιζόμενους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κρίστης Καθαργιά μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Επιτέλους θα δω το παιδάκι μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο. Είχα να τον δω σχεδόν ένα μήνα. Συνήθως πέφτουμε στα πατώματα όπου και να είμαστε, τρώμε σνακ και ίσως να πάμε κανένα ταξιδάκι τώρα», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε για την εμπειρία της στο παιχνίδι: «Ήταν πάρα πολύ ωραία, πείνασα πόνεσα, αλλά γύρισα γεμάτη. Θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμα».

Για τις ίντριγκες στο ριάλιτι και τους τσακωμούς που λαμβάνουν χώρες αυτές τις μέρες στην κόκκινη ομάδα, επισήμανε: «Από μία ψηφοφορία και μετά χάλασε όλο» και εξήγησε για όσα κατηγορεί ο Χρήστος Βολικάκης τους συμπαίκτες του (δείτε εδώ αναλυτικά): «Εγώ δεν έχω διαπληκτιστεί με κάποιον. Αν έτσι ένιωσε ο Χρήστος καλά έκανε και το είπε, το ίδιο και οι υπόλοιποι, ώστε να λυθεί».

Δείτε επίσης: Με πόσα χρήματα επέστρεψε στις τσέπες η Κρίστη Καθαργιά

«Όλοι μαζί καθόμασταν, αλλά κατά βάση, οι περισσότεροι ψήφιζαν αγωνιστικά. Η Όλγα ψηφίστηκε, γιατί όλη η ομάδα λίγο πριν το συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί στο γυναικείο κομμάτι, κάτι που δεν με βρήκε καθόλου σύμφωνη», πρόσθεσε.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ έξυπνος, γνωρίζει το παιχνίδι. Έχει δική του στρατηγική, έχει δομημένο λόγο και ξέρεις τι λέξεις να χρησιμοποιεί εκεί που πρέπει», τόνισε αργότερα, ενώ όσον αφορά στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε πως «της άφησα μια χαρά» - εμείς όμως ξέρουμε τι έγινε (δείτε εδώ).

Η πρώτη της ανάρτηση

Την Παρασκευή 26/1, πήρε το κινητό της στα χέρια της και θέλησε αμέσως να επικοινωνήσει με το κοινό της. Προχώρησε, λοιπόν, στην πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το πολυτελές κατάλυμα που βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες, ποζάροντας με μαγιό και σορτσάκι στο μπαλκόνι και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Έλα θείες, δεν πιστεύω να άργησα», με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά.

Δημοσίευσε, επίσης, και κάποια story. Πρώτα, συγκεκριμένα, ανέβασε την φωτογραφία από την σελίδα του ριάλιτι στο Instagram από την ημέρα της αποχώρησής της που έστελνε τα φιλιά της στους συμπαίκτες της και έπειτα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της μπροστά από την θέα με την πισίνα στο ξενοδοχείο.

Κρίστη Καθαργιά αποχώρηση Survivor

Κρίστη Καθαργιά Survivor