Survivor 2024 – Η Μαριλίνα ξεσπάει για την Άιρα: «Δεν μπορώ την μπίχλα»

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Η Μαριλίνα ξεσπάει για την Άιρα: «Δεν μπορώ την μπίχλα»

Οι Μαχητές μπορεί να βγήκαν αλώβητοι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Survivor, με τους Διασήμους να χάνουν τρία μέλη τους σε αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ένταση στην μπλε καλύβα. Ειδικά από τη στιγμή που έχασαν το έπαθλο φαγητού της προηγούμενης εβδομάδας, θα έπρεπε να αρκεστούν στις λιγοστές προμήθειες που δίνει στις δύο ομάδες η παραγωγή κάθε εβδομάδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, καθένας έχει τη δική του προτίμηση στο μαγείρεμα, όπου υπήρχε μία διαφωνία. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ωστόσο ήρθε μόλις ξεκίνησε να βρέχει κιόλας στην παραλία της La Romana. Ένα επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στην Άιρα και την Μαριλίνα πάνω από την κατσαρόλα και τα πιάτα των υπόλοιπων παικτών, με τη δεύτερη να γίνεται έξαλλη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/1: Έκτακτο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Η κίνηση της Άιρα που έφερε την έκρηξη της Μαριλίνας

«Την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει και παλεύαμε μην σβήσει η φωτιά. Έτσι όπως ήμασταν όλοι αναστατωμένοι, έρχεται η Άιρα, πάει να πάρει μία κουβέρτα απ' αυτές που έχουμε στο χώμα για να κοιμόμαστε για να τη βάλει από πάνω», είπε αρχικά η Μαριλίνα για να συμπληρώσει: «Με πιάνει μία τρέλα εκείνη την ώρα και αρχίζω να ουρλιάζω. Έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε στη ζούγκλα, αλλά δεν μπορώ την μπίχλα».

Η Άιρα δήλωσε από την πλευρά της: «Εφόσον το φαγητό βρεχόταν, σκέφτηκα να σηκώσω την κουβέρτα με τον Rob. Η Μαριλίνα δεν το ήθελε, γιατί ήταν βρώμικο και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο εντάξει, και το άφησα. Όλοι πεινάμε, οπότε φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με άγριο τρόπο. Δεν κρατάω κακία, την καταλαβαίνω απολύτως, κι εγώ στο σπίτι μου το ίδιο πράγμα θα είχα κάνει». Ευτυχώς η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται να έληξε σχετικά γρήγορα.

Δείτε το απόσπασμα: