Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία!

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία!

Είναι γεγονός ότι από την ημέρα που μπήκαν νέοι παίκτες στο Survivor ανέβηκε το αγωνιστικό επίπεδο και για τις δύο ομάδες. «Διάσημοι» και «Μαχητές» πλέον ρίχνονται σε κάθε ματσάρισμα με ορμή με τις μονομαχίες τους να κρίνονται στον πόντο. Θα περίμενε κανείς ότι οι «Μαχητές» θα είχαν το αβαντάζ μετά την αποχώρηση της Κρίστη Καθαργιά και του Χρήστου Βολικάκη, που έφερε διχόνοια στο «Κόκκινο» στρατόπεδο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη. «Κόκκινοι» και «Μπλε» πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης. Μπορεί η ψυχολογία των πρώτων να ήταν περίεργη μετά απ' όσα έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους η νίκη ήταν μονόδρομος για εκείνους. Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με πάθος, με το σκορ να ανεβαίνει ψηλά. Επιπλέον δέλεαρ για τη νίκη ήταν το απολαυστικό έπαθλο φαγητού που συνοδεύει την ασυλία: Γεμιστά.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο Βολικάκης αποθέωσε δημόσια τον Φάνη Μπολέτση - «Κάτι ήξερε που...»

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις στο Survivor

Πριν από λίγες ώρες το youweekly.gr σας ενημέρωσε πως σήμερα (28/1) νικητές στον αγώνα ασυλίας θα είναι οι «Διάσημοι». Έτσι κι έγινε, καθώς διατήρησαν την ψυχραιμία τους απέναντι στους τσακωμούς των προηγούμενων ημερών και στο προβάδισμα που έπαιρναν ώρες-ώρες οι Μπλε, φέροντας την ανατροπή στις τελευταίες αναμετρήσεις. Και σε έναν αγώνα που έσπασαν καρδιές, κατάφεραν να κερδίσουν την ησυχία τους (για σήμερα).

Βέβαια αυτή είναι μία καλή αφετερία, μετά από μία αντικειμενικά κακή εβδομάδα για εκείνους, αλλά επειδή το Survivor είναι παιχνίδι ψυχολογίας, δεν αποκλείεται να έχουμε «αντεπίθεση» μέσα στις επόμενες μέρες. Σε λίγη ώρα οι «Μαχητές» θα κληθούν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο, με τον Rob James Seymour να μοιάζει φαβορί, μετά από δύο σερί ψηφοφορίες που βγήκε στον τάκο. «Πάλι δεν θα φάμε, δεν τρώμε τίποτα εδώ πέρα», είπαν ορισμένοι από τους παίκτες ξεσπώντας μετά το τέλος του αγώνα, καθώς μπορεί να κερδίζουν ασυλίες, αλλά από φαγητό... δεν!

TAGS