Survivor 2024: Τον έχουν άχτι! Τέταρτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση

Ήταν φαβορί και βγήκε στην κάλπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Τον έχουν άχτι! Τέταρτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση

Με ήττα των Μαχητών ολοκληρώθηκε το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, κάτι που σήμαινε πως οι «Μπλε» θα έπρεπε να αποφασίσουν πάλι ποιος θα έβγαινε στον τάκο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη. Η ψυχολογία τους ήταν πεσμένη από πριν, ενώ δεν βοήθησαν και ορισμένα περιστατικά στην καλύβα που έφεραν ένταση. Για παράδειγμα δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα στην Μαριλίνα και την Άιρα. Στη συνέχεια και ο Rob βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ήταν λογικό να είναι και στην κάλπη. Δύο ψήφους πήρε ο Γιάννης Περπατάρης, μία ο Φάνης Μπολέτσης, με τις υπόλοιπες να τις συγκεντρώνει ο Μαχητής από τη Σκωτία, που για τέταρτη σερί εβδομάδα βρίσκεται έτοιμος να διαγωνιστεί για την παραμονή του στο νησί.

Ξανά υποψήφιος στο Survivor ο Rob James Seymour

Πριν από λίγες ώρες το youweekly.gr σας ενημέρωσε πως σήμερα (28/1) νικητές στον αγώνα ασυλίας θα είναι οι «Διάσημοι». Έτσι κι έγινε, καθώς διατήρησαν την ψυχραιμία τους απέναντι στους τσακωμούς των προηγούμενων ημερών, παίρνοντας σταθερά προβάδισμα στις αναμετρήσεις. Λίγες γραμμές μετά σας ενημερώναμε πως ο Rob James Seymour ήταν φαβορί να βγει στον τάκο. Μάλλον τον έχουν άχτι, και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί η σύζυγός του, Δήμητρα Βαρώνου. Μένει να δούμε αν θα τη γλιτώσει, όπως την προηγούμενη εβδομάδα που η αποχώρηση ήταν γυναικεία υπόθεση. Αν βγουν προτεινόμενες δύο γυναίκες στις επόμενες μέρες, απαλλάσσεται...

«Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που ψηφίστηκα, στατιστικά νομίζω ότι είμαι από τους λιγότερο καλούς, οπότε το περίμενα. Για άλλη μία φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, είναι η τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως τη γλιτώσω ξανά! Μήπως πάω στη μονομαχία και δεν ξέρω τι θα γίνει εκεί. Θα παλέψω όσο μπορώ», δήλωσε αμέσως μετά ο Rob James Seymour.

Το βιογραφικό του

Rob James Seymour

Rob James Seymour

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Ιδιότητα: Μοντέλο - Event Organiser

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.

TAGS