Survivor highlights 28/1: Η "μπίχλα" της Άρια, η Ασημίνα και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 28/1: Η

Ανατρεπτικό και με αποκαλύψεις ήταν το χθεσινό 28/1 επεισόδιο του Survivor. Παρακολουθήσαμε επίσης, τον πρώτο αγώνα για την ασυλία αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Δείτε τα highlights...

Αναλυτικά τα 28/1 highlights του Survivor

Στο στόχαστρο των Μαχητών η Ασημίνα: «Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, κακό θέατρο»

Ακόμα μία μέρα ξεκίνησε με... δηλητηριώδη σχόλια από την καλύβα των Μαχητών, που λένε ξεκάθαρα πλέον πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου προσποιείται στις αντιδράσεις της, αυτή τη φορά με αφορμή τα δάκρυά της στην τελευταία αποχώρηση. Αρχικά οι Μπλε αναφέρθηκαν στην έξοδο της Κρίστη Καθαργιά, για την οποία είπαν πως έφυγε Κυρία, για να ακολουθήσει ο εξής σχολιασμός.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δήλωσε on camera: «Είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της την Κρίστη. Βέβαια δεν ξέρω, είναι φίλες, δεν είναι; Έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες μέρες απ' ό,τι έχω καταλάβει και απ' ό,τι έχουμε δει, βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά να μην τις βλέπουμε κοντά, η Ασημίνα να κλαίει για την Κρίστη... Λογικά είναι φίλες, δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο, να φτάσουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι η Ασημίνα προσποιείται».

Ο Σωτήρης Λαμάι από την πλευρά του δεν έχασε αφορμή για να εξαπολύσει τα πυρά του στην παίκτρια της κόκκινης ομάδας. «Πάλι τράβηξε τα βλέμματα άθελά της η Ασημίνα, με αυτό το δάκρυ, τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας, “Άνοιξε πέτρα για να μπω”. Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά. Νομίζω ότι ήταν ένα ακόμα κακό θέατρο τα ψεύτικα δάκρυα. Στενοχωρήθηκε τόσο που μετά από δύο λεπτά μόνο που δεν έκανε πάρτυ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό συνηγόρησε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, που δήλωσε: «Ύποπτο ότι κλαίει και δεν βγάζει δάκρυα, θα το πω! Αλλά την ομάδα μου την ενόχλησε πολύ ότι γέλαγε λίγο αφότου έφυγε η Κρίστη. Τώρα πώς βιώνει το συναίσθημα ο καθένας, δεν είμαι εγώ για να κρίνω, αλλά εντάξει...»

Η Μαριλίνα ξεσπάει για την Άιρα: «Δεν μπορώ την μπίχλα»

Οι Μαχητές μπορεί να βγήκαν αλώβητοι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, με τους Διασήμους να χάνουν τρία μέλη τους σε αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ένταση στην μπλε καλύβα. Ειδικά από τη στιγμή που έχασαν το έπαθλο φαγητού της προηγούμενης εβδομάδας, θα έπρεπε να αρκεστούν στις λιγοστές προμήθειες που δίνει στις δύο ομάδες η παραγωγή κάθε εβδομάδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, καθένας έχει τη δική του προτίμηση στο μαγείρεμα, όπου υπήρχε μία διαφωνία. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ωστόσο ήρθε μόλις ξεκίνησε να βρέχει κιόλας στην παραλία της La Romana. Ένα επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στην Άιρα και την Μαριλίνα πάνω από την κατσαρόλα και τα πιάτα των υπόλοιπων παικτών, με τη δεύτερη να γίνεται έξαλλη.

«Την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει και παλεύαμε μην σβήσει η φωτιά. Έτσι όπως ήμασταν όλοι αναστατωμένοι, έρχεται η Άιρα, πάει να πάρει μία κουβέρτα απ' αυτές που έχουμε στο χώμα για να κοιμόμαστε για να τη βάλει από πάνω», είπε αρχικά η Μαριλίνα για να συμπληρώσει: «Με πιάνει μία τρέλα εκείνη την ώρα και αρχίζω να ουρλιάζω. Έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε στη ζούγκλα, αλλά δεν μπορώ την μπίχλα».

Η Άιρα δήλωσε από την πλευρά της: «Εφόσον το φαγητό βρεχόταν, σκέφτηκα να σηκώσω την κουβέρτα με τον Rob. Η Μαριλίνα δεν το ήθελε, γιατί ήταν βρώμικο και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο εντάξει, και το άφησα. Όλοι πεινάμε, οπότε φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με άγριο τρόπο. Δεν κρατάω κακία, την καταλαβαίνω απολύτως, κι εγώ στο σπίτι μου το ίδιο πράγμα θα είχα κάνει». Ευτυχώς η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται να έληξε σχετικά γρήγορα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία!

Πριν από λίγες ώρες το youweekly.gr σας ενημέρωσε πως σήμερα (28/1) νικητές στον αγώνα ασυλίας θα είναι οι «Διάσημοι». Έτσι κι έγινε, καθώς διατήρησαν την ψυχραιμία τους απέναντι στους τσακωμούς των προηγούμενων ημερών και στο προβάδισμα που έπαιρναν ώρες-ώρες οι Μπλε, φέροντας την ανατροπή στις τελευταίες αναμετρήσεις. Και σε έναν αγώνα που έσπασαν καρδιές, κατάφεραν να κερδίσουν την ησυχία τους (για σήμερα).

Βέβαια αυτή είναι μία καλή αφετερία, μετά από μία αντικειμενικά κακή εβδομάδα για εκείνους, αλλά επειδή το Survivor είναι παιχνίδι ψυχολογίας, δεν αποκλείεται να έχουμε «αντεπίθεση» μέσα στις επόμενες μέρες. Σε λίγη ώρα οι «Μαχητές» θα κληθούν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο, με τον Rob James Seymour να μοιάζει φαβορί, μετά από δύο σερί ψηφοφορίες που βγήκε στον τάκο. «Πάλι δεν θα φάμε, δεν τρώμε τίποτα εδώ πέρα», είπαν ορισμένοι από τους παίκτες ξεσπώντας μετά το τέλος του αγώνα, καθώς μπορεί να κερδίζουν ασυλίες, αλλά από φαγητό... δεν!

Τα "καρφιά" Γκέντσογλου σε Αντωνά

Χαμός έγινε κόκκινη ομάδα μετά τις "βόμβες" που πέταξε ο Χρήστος Βολικάκης πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε τις αναρτήσεις του). Όσα άκουσε ο Γκέντσογλου για την Αντωνά, έφεραν τον εκνευρισμό του.

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας. Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξερω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό», είπε ο Σάββας.

Ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα τους με τον πρώην ποδοσφαιριστή να ζητά συγγνώμη.

Τον έχουν άχτι! Τέταρτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση

Με ήττα των Μαχητών ολοκληρώθηκε το αγώνισμα ασυλίας κάτι που σήμαινε πως οι «Μπλε» θα έπρεπε να αποφασίσουν πάλι ποιος θα έβγαινε στον τάκο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη. Η ψυχολογία τους ήταν πεσμένη από πριν, ενώ δεν βοήθησαν και ορισμένα περιστατικά στην καλύβα που έφεραν ένταση.

Ήταν λογικό να είναι και στην κάλπη. Δύο ψήφους πήρε ο Γιάννης Περπατάρης, μία ο Φάνης Μπολέτσης, με τις υπόλοιπες να τις συγκεντρώνει ο Μαχητής από τη Σκωτία, που για τέταρτη σερί εβδομάδα βρίσκεται έτοιμος να διαγωνιστεί για την παραμονή του στο νησί.