Survivor: Πόσα λεφτά έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά

Δεν παίρνει και λίγα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Πόσα λεφτά έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά

Το Survivor μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο έπεσε με την πρεμιέρα του MasterChef αλλά και κάθε Κυριακή την προβολή της νέας σειράς του MEGA με τίτλο Famagusta. Μπορεί ο Ατζούν να πόνταρε πολλά στα πρόσωπα που έχει βάλει στις δυο ομάδες, παρόλα αυτά τα ποσοστά μένουν πλέον μέτρια (δείτε τι έκανε χθες 28/1).

Τα λεφτά μάλιστα που τους δίνει εβδομαδιαίως είναι αρκετά υψηλά για τα ονόματα τους, ειδικά της ομάδας των Διάσημων. Δείτε με πόσα λεφτά έφυγε ο Χρήστος Βολικάκης, αλλά και ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Πάμε να μάθουμε πόσα λεφτά παίρνει η Μαρία Αντωνά από το Survivor

Η Μαρία Αντωνά είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο αγωνιστικά όσο και με την συμπεριφορά της. Το γεγονός μάλιστα πως είναι η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη (ενός πολύ δυνατού παίκτη), σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στο να βρίσκεται και στο επίκεντρο.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει - τα οποία δεν είναι επιβεβαιωμένα - η παρουσιάστρια έχει συμφωνήσει με την Ατζούν Μίντι και παίρνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως μέχρι στιγμής - και με την ολοκλήρωση αυτής της εβδομάδας - έχει συγκεντρώσει 16.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως σήμερα 29/1 ακόμα ένα επεισόδιο Survivor θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ (δείτε το trailer) και ήδη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μαρία Αντωνά

Ποια είναι η Μαρία Αντωνά

  • Ηλικία: 34 ετών
  • Ιδιότητα: Ραδιοφωνική παραγωγός - Παρουσιάστρια

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φιναλίστ του Survivor 2022. Η σχέση της με τον αθλητισμό περιλαμβάνει βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις και λάστιχα. Κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», με θετική διάθεση και με στόχο να μας συστήσει τον πραγματικό της εαυτό.