Survivor 29/1: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση - Όλα τα χαρτιά έγραφαν το ίδιο όνομα

Αναστάτωση στους μαχητές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 29/1: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση - Όλα τα χαρτιά έγραφαν το ίδιο όνομα

Οι μαχητές οδηγήθηκαν ξανά απόψε (29/1) στην κάλπη του Survivor 2024 με την ομάδα των μπλε να ψηφίζει έναν συμπαίκτη της μετά τη χθεσινή (28/1) υποψηφιότητα του Rob James.

Ο δεύτερος (29/1) υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 2024

Όπως σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς εμείς από το Youweekly.gr το όνομα που βγήκε από την κάλπη των μπλε θα συζητηθεί. Ο Σωτήρης Λαμάι είναι λοιπόν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον παίκτη να καταψηφίζεται από την ομάδα του.

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Λαμάι

Ο Σωτήρης Λαμάι και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ένα δεκάχρονο παιδί, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Τότε ήταν μάλιστα, που ο παίκτης δάκρυσε καθώς ο κύριος λόγος που αγωνίζεται είναι για να μη λείψει τίποτα στο παιδί του.

«Έχω ένα γιο, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια με τον Άγγελο περνάμε μεγάλο αγώνα, είναι ένας μαραθώνιος για εμένα. Είναι ο στόχος της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ κοντά να φτάσω και να δω τον Άγγελο μου εκεί που έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου.

Πολύ άγχος με το παιδί, να μην έχω σπίτι, ήμουν σε ενοίκιο και πουλήθηκε ξαφνικά. Δεν είχα λεφτά, τίποτα και κλαίγαμε. Βοήθεια είχα μόνο από τους γονείς μου. Δούλευα 5μερα, 10 το πρωί με 10 το βράδυ για να πάρω 60 ευρώ. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, δούλευα 20 ώρες την ημέρα, είχα πείσμα, υπομονή. Έλεγα ξανά και ξανά. Ο Θεός είναι μεγάλος, έχει για όλους μας», είπε ο Σωτήρης Λαμάι νωρίτερα.