Survivor 29/1: Απανωτά ''καρφιά'' από τον Λαμάι στους μπλε - «Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας βάλω σε κανένα μαγαζί να...»

«Τους έχω σιχαθεί, τα ίδια καραγκιοζιλίκια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 29/1: Απανωτά ''καρφιά'' από τον Λαμάι στους μπλε - «Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας βάλω σε κανένα μαγαζί να...»

Η ομάδα των μαχητών έχασε σήμερα Δευτέρα 29/1 για δεύτερη σερί ημέρα τον αγώνα ασυλίας στο Survivor 2024. Έτσι λοιπόν οι μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν - ξανά - στον τάκο έναν από τους συμπαίκτες τους (δείτε εδώ το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση).

Λίγο πριν οδηγηθούν οι μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, παρακολουθήσαμε τις συζητήσεις τους στην καλύβα με τον Σωτήρη Λαμάι να είναι εμφανώς απογοητευμένος με την ομάδα του και τη στάση τους στο στίβο μάχης και στους πάγκους.

Πιο αναλυτικά, ο επιχειρηματίας - Tik Toker τόνισε στους συμπαίκτες του, πως αντιμετωπίζουν την απέναντι ομάδα με διαθέσεις δημοσίων σχέσεων με τον Λαμάι - ως έμπειρο στο κομμάτι αυτό - να εκρήγνυται μαζί τους.

Η έκρηξη του Σωτήρη Λαμάι με την ομάδα του στο Survivor 2024

«Σε κάθε αγώνα κάνουν τα ίδια γραφικά πράγματα. Είμαι δύο εβδομάδες εδώ και τους έχω σιχαθεί, τα ίδια καραγκιοζιλίκια. Ασημίνα και Παππάς γραφικοί. Εγώ φίλε ειλικρινά ντρέπομαι, που παίζω μαζί τους.

Βλέπω ότι συνέχεια κάποιοι από εμάς πηγαίνουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί τους, δεν έχετε καταλάβει ότι εδώ δεν είμαστε φίλοι, είμαστε αντίπαλοι και εχθροί. Αυτοί γελάνε γιατί αρχίζουν. Εμείς πάμε συνέχεια και κάνουμε δημόσιες σχέσεις με την Ασημίνα, τον Παππά και γελάμε. Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις πηγαίνετε σε κανένα μαγαζί, να σας βάλω να δουλέψετε κάπου να κάνετε δημόσιες σχέσεις με κόσμο.

Εδώ παίζουμε για την παραμονή μας, το φαγητό μας. Αυτό εδώ δεν το έχω δει ξανά. Μας έφαγαν οι δημόσιες σχέσεις», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Λαμάι

Ο Σωτήρης Λαμάι και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ένα δεκάχρονο παιδί, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Τότε ήταν μάλιστα, που ο παίκτης δάκρυσε καθώς ο κύριος λόγος που αγωνίζεται είναι για να μη λείψει τίποτα στο παιδί του.

«Έχω ένα γιο, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια με τον Άγγελο περνάμε μεγάλο αγώνα, είναι ένας μαραθώνιος για εμένα. Είναι ο στόχος της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ κοντά να φτάσω και να δω τον Άγγελο μου εκεί που έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου.

Πολύ άγχος με το παιδί, να μην έχω σπίτι, ήμουν σε ενοίκιο και πουλήθηκε ξαφνικά. Δεν είχα λεφτά, τίποτα και κλαίγαμε. Βοήθεια είχα μόνο από τους γονείς μου. Δούλευα 5μερα, 10 το πρωί με 10 το βράδυ για να πάρω 60 ευρώ. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, δούλευα 20 ώρες την ημέρα, είχα πείσμα, υπομονή. Έλεγα ξανά και ξανά. Ο Θεός είναι μεγάλος, έχει για όλους μας», είπε ο Σωτήρης Λαμάι νωρίτερα.