Survivor highlights 29/1: Το προσωπικό δράμα του Σωτήρη Λαμάι & ο παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει στην Ελλάδα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 29/1: Το προσωπικό δράμα του Σωτήρη Λαμάι & ο παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει στην Ελλάδα

Με πολλές αποκαλύψεις, κλάματα και γέλια ολοκληρώθηκε το χθεσινό 29/1 επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού επίσης, ψηφίσθηκε ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 29/1 highlights του Survivor

«Έχω ένα γιο, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού! Εδώ και 6,5 χρόνια...» - Σπάραξε στο κλάμα ο Σωτήρης Λαμάι μιλώντας για το παιδί του

Ο Σωτήρης Λαμάι αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor 2024. Ο επιχειρηματίας και γνωστός Tik Toker έχει ενταχθεί στην ομάδα των μαχητών και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του ριάλιτι βλέπουμε τον έντονο και εκκεντρικό χαρακτήρα του.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει τον πιο σκληρό Σωτήρη Λαμάι, ωστόσο τη Δευτέρα 29/1 έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του. Πιο αναλυτικά, ο παίκτης μίλησε για τη ζωή του, τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι σήμερα, λυγίζοντας όταν αναφέρθηκε στο γιο του.

Ο Σωτήρης Λαμάι και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ένα δεκάχρονο παιδί, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Τότε ήταν μάλιστα, που ο παίκτης δάκρυσε καθώς ο κύριος λόγος που αγωνίζεται είναι για να μη λείψει τίποτα στο παιδί του.

«Έχω ένα γιο, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια με τον Άγγελο περνάμε μεγάλο αγώνα, είναι ένας μαραθώνιος για εμένα. Είναι ο στόχος της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ κοντά να φτάσω και να δω τον Άγγελο μου εκεί που έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου.

Πολύ άγχος με το παιδί, να μην έχω σπίτι, ήμουν σε ενοίκιο και πουλήθηκε ξαφνικά. Δεν είχα λεφτά, τίποτα και κλαίγαμε. Βοήθεια είχα μόνο από τους γονείς μου. Δούλευα 5μερα, 10 το πρωί με 10 το βράδυ για να πάρω 60 ευρώ. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, δούλευα 20 ώρες την ημέρα, είχα πείσμα, υπομονή. Έλεγα ξανά και ξανά. Ο Θεός είναι μεγάλος, έχει για όλους μας», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.

''Ξεκαρδίστηκαν'' στα γέλια Αντωνά και Λιανός - Η επική στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μιμείται τον Χρήστο Βολικάκη

Χθες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει στη μνήμη της τον πρώην συμπαίχτη της, Χρήστο Βολικάκη την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, που γυρίζονται τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Η Δαλάκα έφερε πόντο στην ομάδα της και έτσι είχε ανεβασμένη διάθεση. Ο τρόπος μάλιστα που χτύπησε τα πόδια της στον πάγκο τους θύμισε τον Βολικάκη. Στη συνέχεια, λοιπόν η Κατερίνα και ο Γιώργος Λιανός μιμήθηκαν τον ολυμπιονίκη και τον τρόπο, που περπατούσε με τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάει σε γέλια (δείτε εδώ το άδειασμα του Βολικάκη για τη Αντωνά από την Ελλάδα).

«Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης!», είπε η Μαρία Αντωνά.

«Πολύ βάραγε τα πόδια. Του έλεγα, ότι έτριζαν τα πατώματα....Με τρέλανε, πήγαινε εκεί που έτρυζε το ξύλο, να μου ''γυρίζει'' το μυαλό, δεν υπάρχει χειρότερο από το να με ξυπνήσεις», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα.

Θα πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού - Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Την Κυριακή 28/1 παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας με του μαχητές να χάνουν βγάζοντας στον τάκο για τέταρτη φορά τον Rob James (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου).

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 29/1 στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι μπλε ήθελαν διακαώς τη νίκη με σκοπό να μη μπουν ξανά στην άβολη θέση της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού! Το αποτέλεσμα ωστόσο κρίθηκε με διαφορά και ήταν αυτό, που σας είχαμε μεταφέρει - ορθά - από το Youweekly.gr.

Με τελικό σκορ 10/4 έχασαν απόψε - και πάλι - οι μαχητές και έτσι οι διάσημοι συνεχίζουν την πορεία τους με ακμαίο ηθικό!

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση - Όλα τα χαρτιά έγραφαν το ίδιο όνομα

Οι μαχητές οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη με την ομάδα των μπλε να ψηφίζει έναν συμπαίκτη της μετά τη (28/1) υποψηφιότητα του Rob James.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς εμείς από το Youweekly.gr το όνομα που βγήκε από την κάλπη των μπλε θα συζητηθεί. Ο Σωτήρης Λαμάι είναι λοιπόν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον παίκτη να καταψηφίζεται από την ομάδα του.

Απανωτά ''καρφιά'' από τον Λαμάι στους μπλε - «Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας βάλω σε κανένα μαγαζί να...»

Λίγο πριν οδηγηθούν οι μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, παρακολουθήσαμε τις συζητήσεις τους στην καλύβα με τον Σωτήρη Λαμάι να είναι εμφανώς απογοητευμένος με την ομάδα του και τη στάση τους στο στίβο μάχης και στους πάγκους.

Πιο αναλυτικά, ο επιχειρηματίας - Tik Toker τόνισε στους συμπαίκτες του, πως αντιμετωπίζουν την απέναντι ομάδα με διαθέσεις δημοσίων σχέσεων με τον Λαμάι - ως έμπειρο στο κομμάτι αυτό - να εκρήγνυται μαζί τους.

«Σε κάθε αγώνα κάνουν τα ίδια γραφικά πράγματα. Είμαι δύο εβδομάδες εδώ και τους έχω σιχαθεί, τα ίδια καραγκιοζιλίκια. Ασημίνα και Παππάς γραφικοί. Εγώ φίλε ειλικρινά ντρέπομαι, που παίζω μαζί τους.

Βλέπω ότι συνέχεια κάποιοι από εμάς πηγαίνουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί τους, δεν έχετε καταλάβει ότι εδώ δεν είμαστε φίλοι, είμαστε αντίπαλοι και εχθροί. Αυτοί γελάνε γιατί αρχίζουν. Εμείς πάμε συνέχεια και κάνουμε δημόσιες σχέσεις με την Ασημίνα, τον Παππά και γελάμε. Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις πηγαίνετε σε κανένα μαγαζί, να σας βάλω να δουλέψετε κάπου να κάνετε δημόσιες σχέσεις με κόσμο.

Εδώ παίζουμε για την παραμονή μας, το φαγητό μας. Αυτό εδώ δεν το έχω δει ξανά. Μας έφαγαν οι δημόσιες σχέσεις», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.