Survivor spoiler 30/1: Χαμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 30/1: Χαμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Η 4η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι υπέρ των Κόκκινων! Πρώτη και δεύτερη ασυλία της εβδομάδας πήγε στους Διάσημους ενώ απόψε 30/1 θα δοθεί σκληρή μάχη για την τρίτη και τελευταία της εβδομάδας!

Μέχρι στιγμής οι μαχητές ηττημένοι έχουν δώσει μετά από ψηφοφορία της ομάδας, δυο συμπαίκτες τους: Rob James Seymour και Σωτήρη Λαμάι. Ο τελευταίος, δε, λίγο πριν ψηφιστεί δημιούργησε πολλές εντυπώσεις και κατάφερε με μια μόνο ατάκα του να κάνει την ομάδα του να στραφεί εναντίον του (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη). Απόψε, λοιπόν, πριν τον αγώνα, θα γίνει θέμα συζήτησης κι όπως καταλαβαίνετε το κλίμα στην ομάδα του δεν είναι τόσο καλό! Η ψυχολογία για τους παίκτες παίζει μεγάλο ρόλο και στις αποδόσεις τους αγωνιστικά οπότε... οι μπλε μάλλον πρέπει να λύσουν τα προβλήματά τους γιατί οι Κόκκινοι τους έχουν πάρει φαλάγγι!

Η 4η εβδομάδα του Survivor ανήκει πανηγυρικά στους Διάσημους!

Aπόψε οι Διάσημοι θα πάρουν ξανά τη νίκη! H πηγή μου, μου μετέφερε με επιφύλαξη το αποτέλεσμα και έτσι έχουμε ένα μικρό update με την ομάδα των μαχητών να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει την ασυλία!