Survivor: «Έκλαψα πολύ, πόνεσα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κρίστη Καθαργιά μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

«Ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς για εμένα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Έκλαψα πολύ, πόνεσα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κρίστη Καθαργιά μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Η Κρίστη Καθαργιά αποτέλεσε μια από τις γυναίκες που έλαβαν συμμετοχή στο Survivor 2024 με την ψυχολόγο να εντάσσεται στην ομάδα των διάσημων. Μπορεί η παραμονή της στο ριάλιτι να μην είχε τη διάρκεια, που η ίδια θα ήθελε, ωστόσο πρόλαβε να πάρει μια καλή γεύση από το παιχνίδι.

Μετά την πρόσφατη αποχώρησή της η Κρίστη Καθαργιά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ) χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για τη συμμετοχή της στο Survivor 2024.

Την Τρίτη 30/1 η γνωστή ψυχολόγος έκανε μια νέα ανάρτηση, η οποία αυτή τη φορά αναφερόταν ξεκάθαρα στην εμπειρία, που αποκόμισε από το ριάλιτι παρά τη σύντομη διάρκειά της (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για την προσωπική της ζωή).

Η ανάρτηση της Κρίστη Καθαργιά για τη συμμετοχή της στο Survivor 2024

«Με ματωμένα γόνατα στα πόδια θα μπαίνουμε στη μάχη όλοι μαζί.

Ένα πανέμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς για εμένα ! Πρόλαβα να ζήσω πολλά, ήθελα άλλα τόσα! Δεν θέλω όμως να είμαι αχάριστη γνώρισα ανθρώπους, μπήκα σε στίβους μάχης με όλη μου την ψυχή, έκλαψα πολύ , γέλασα πολύ , πανηγύρισα , πείνασα , πόνεσα ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ!
Ευγνώμων για κάθε εμπειρία που μου ‘χει φέρει η ζωή μέχρι σήμερα! Ανυπόμονη για τη συνέχεια!!», έγραψε η Κρίστη Καθαργιά

Οι αποκαλύψεις της Κρίστη Καθάργια για το Survivor

«Έφυγα την κατάλληλη στιγμή. Το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται ανθρωποφαγικό. Έχω γλιτώσει πάρα πολλά από όλα αυτά», ανέφερε αρχικά η ψυχολόγος που αποχώρησε την τρίτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι.

Σχετικά με το χαμό που προκάλεσε ο Χρήστος Βολικάκης, αποκάλυψε πως: «Υπήρχε μια ένταση τις τελευταίες τρεις ημέρες. Άρχισε από την ψηφοφορία που έληξε με 6 ψήφους για εμένα και 5 για τον Αλέξη. Εκεί ο Αλέξης αναρωτήθηκε για το ποιοι τον ψήφησαν ρώτησε τον Χρήστο ποια ήταν η ψήφος του. Ο Χρήστος που είναι "αγνός" και δεν ξέρει πως λειτουργεί το ριάλιτι, έπεσε στην παγίδα του Αλέξη. Όταν κάναμε μια κουβέντα του είπα ότι δεν θα γινόντουσαν αυτά αν του έλεγα δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ψήφισα. Θα τελείωνε η κουβέντα εκεί. Εκεί ξεκίνησε η όλη φασαρία γιατί ο Αλέξης κατάλαβε ότι έχει απέναντι του έναν άνθρωπο που έχει μπερδευτεί. Σε πολλά από αυτά που ανέφερε εγώ δεν ήμουν μπροστά για να πω αν έχουν ειπωθεί. Όλα είδα ότι το κλίμα έγινε έντονο είπα παιδιά να πάρουμε απόσταση ο ένας από τον άλλον για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εμένα ήθελα να μην με καταπιεί το παιχνίδι. Έλεγα να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

«Δεν είχαμε κλίκες μέχρι το τελευταίο τριήμερο. Ήταν λες και βρισκόμασταν σε 7ήμερη. Δεν είδα ποιους μου χρέωσαν», ανέφερε επίσης.

«Εγώ από την αρχή ήμουν ξεκάθαρη πως δεν συμφωνούσα να αγγίξουμε το γυναικείο κομμάτι γιατί ήμασταν πιο δυνατές από τις μπλε. Αντίστοιχα οι μπλε άντρες ήταν πιο δυνατοί από τους δικούς μας. Είχα πει ότι δεν μπορώ να καταλάβω ότι ο Αλέξης χαρακτήρισε κάποιους πιο αδύνατους. Δεν τον είπα ποτέ εκείνον αδύναμο», συμπλήρωσε.

«Πολλοί μου λένε πως η αποχώρησή μου ήταν άδικη και νιώθω πως δεν έπρεπε να είχα φύγει εγώ. Και πως άλλη θα έπρεπε να είναι στη θέση μου», είπε η Κρίστη για την αποχώρηση της από το παιχνίδι στο Fays Time.