Masterchef 8 (30/1): «Έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου τον Ιωαννίδη! Τον είχα ονειρευτεί σεφ, μα την Παναγία» - Άλαλος ο Κοντιζάς με την εξομολόγηση παίκτριας

Οι πρώτες συμπάθειες στον διαγωνισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (30/1): «Έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου τον Ιωαννίδη! Τον είχα ονειρευτεί σεφ, μα την Παναγία» - Άλαλος ο Κοντιζάς με την εξομολόγηση παίκτριας

Την Τρίτη 30/1 οι 24 παίκτες που έχουν μπει στον νέο κύκλο του Masterchef δοκιμάστηκαν στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας. Η Γεωργία από τη μεριά της προσπάθησε να ετοιμάσει μια συνταγή, που θα ενθουσίαζε τους κριτές.

Έτσι λοιπόν, η διαγωνιζόμενη αποφάσισε να πειραματιστεί στην ασιατική κουζίνα. Από τη μεριά του ο Σωτήρης Κοντιζάς αναγνώρισε την επιθυμία της να εξελιχθεί - τονίζοντας της, πως τον έχει συγκινήσει.

Στη συνέχεια, η παίκτρια πήρε θάρρος και ανέφερε πως στην προσπάθεια της να εξελιχθεί διαβάζει βιβλία μεταξύ άλλων και ένα του Πάνου Ιωαννίδη. Η συνέχεια όμως ήταν επική, καθώς η Γεωργία κατέληξε να αναφέρει, πως βλέπει στον ύπνο της τον σεφ...(δείτε εδώ τις σπάνιες δηλώσεις του για τον γιο και τη σύντροφό του).

Το όνειρο παίκτριας του Masterchef 8 που άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά

«Θα σας συγκινήσω και άλλο σεφ. Εγώ άμα διαβάσω… », είπε η Γεωργία.

«Τι διαβάζεις αυτόν τον καιρό;», τη ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ό,τι βιβλία έχουμε στο σπίτι και έχω φέρει εγώ μαζί μου. Έχω και ένα άλλο του κύριο Ιωαννίδη, το έχω και δίπλα στο μαξιλάρι μου αυτό. Τον είχα ονειρευτεί σεφ μα την Παναγία, σου ορκίζομαι, πριν να έρθω εδώ. Όχι από ομορφιά... Ήρθε στον πάγκο και κάτι μου έλεγε και γελούσε. Λέω θα περάσω», είπε η Γεωργία.

«Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τον Πάνο Ιωαννίδη και το επόμενο βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν μάγειρας και σκέφτηκα ότι θα περάσω», είπε στη συνέχεια η Γεωργία στην προσωπική της συνέντευξη.

Λίγα λόγια για τη Γεωργία

Η Γεωργία Μπετχαβά είναι 44 ετών και έχει μάθει να δουλεύει σκληρά στη ζωή της και να μην τα παρατά στις δυσκολίες. Άλλωστε, όπως η ίδια δηλώνει, δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και ό,τι έχει κατορθώσει να πετύχει είναι προϊόν προσωπικής προσπάθειας. Η ίδια δεν φοβάται να πει ανοιχτά τη γνώμη της, ακόμα και αν χρειαστεί να πάει «κόντρα στο ρεύμα». Στο MasterChef 2024 αναζητά τη μαγειρική εξέλιξη και ονειρεύεται στο μέλλον να ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Γεωργία Μπετχαβά