Survivor spoiler 31/1: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 31/1: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Νέο επεισόδιο Survivor απόψε 31/1 και το τηλεοπτικό κοινό βρίσκεται σε αναμμένα καρφιά σχετικά με την εξέλιξη, που θα δούμε προς το τέλος και αυτή αφορά στον παίκτη, που θα αποχωρήσει ανάμεσα στους 4 προτεινόμενους.

Ο λόγος για το Σωτήρη Λαμάι, τον Rob James, το Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Αλέξη Παππά από την ομάδα των διάσημων. Για την ώρα το Youweekly.gr σας έχει δώσει σήμερα από νωρίς την πληροφορία για τον παίκτη που αποχωρεί αποκλείοντας τον Παππά.

Το επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα 31/1 από το Survivor 2024

Ξέραμε πολύ καλά, πως η ομάδα των μαχητών θα χάσει έναν άντρα της, με τις πιο πολλές πιθανότητες να μοιράζονται μεταξύ Λαμάι και Rob. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια το 100% - επιβεβαιωμένο spoiler από τις πηγές μας! Απόψε ο εκκεντρικός Σωτήρης Λαμάι αποχαιρετάει τους μπλε και τον Άγιο Δομίνικο...

Survivor spoiler - 31/1 - Αποχώρηση - Λαμάι

Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Πριν όμως φτάσουμε στον τελικό στίβο μάχης, στον οποίο θα τρέξουν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα προηγηθεί ο αγώνας επάθλου φαγητού. Εμείς από το Youweekly.gr ξέρουμε ποια θα είναι η ομάδα, που θα φέρει πρώτη το 10ρι και θα απολαύσει το σημερινό γεύμα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άσχημα μαντάτα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λοιπόν, ταξίδεψαν από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και έτσι με μεγάλη ασφάλεια σας μεταφέρουμε πως απόψε η νίκη θα είναι βαμμένη με μπλε χρώμα!

Φαίνεται, πως οι μαχητές μετά τη χθεσινή 30/1 νίκη τους έχουν πάρει ψυχολογία και συνεχίζουν δυναμικά τους αγώνες! Θα είναι άραγε έτσι ανοδική η πορεία τους και στη συνέχεια;

Survivor spoiler - 31/1