Survivor 31/1: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιος φεύγει;

Εσείς ποιος θέλετε να φύγει;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 31/1: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιος φεύγει;

Απόψε 31/1 θα ολοκληρωθεί η 4η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και πέρα από έναν πολύ άσχημο τραυματισμό που θα σημειωθεί στον στίβο μάχης και θα σοκάρει παίκτες και παραγωγή (δείτε εδώ τι ακριβώς θα συμβεί) θα έχουμε και την αποχώρηση ενός παίκτη!

Αυτή την εβδομάδα οι μπλε έχασαν δυο αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα να βγουν υποψήφιοι από την ομάδα τους ο Rob James Seymour - που είναι συνηθισμένος πια να βλέπει το όνομά του στους πάπυρους - και ο Σωτήρης Λαμάι - που είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή την θέση και είναι και τραυματίας από γιατρό, μάλιστα. Από την άλλη, οι διάσημοι έχασαν την χθεσινή ασυλία και αναγκάστηκαν να πάρουν μια πολύ σκληρή απόφαση αφού αναγκαστικά έπρεπε να ψηφίσουν άντρα και οι επιλογές ήταν δίκοπο μαχαίρι αφού ή θα έβγαζαν έναν από τους τρεις αγωνιστικά καλούς παίκτες γένους αρσενικού που έχουν ή θα έριχναν στον τάκο το Νίκο Γκάνο που είναι τραυματίας και απέχει από τους στίβους μάχης σχεδόν δύο εβδομάδες τώρα. Η απόφασή τους; Αλέξης Παππάς!

Ο Αλέξης Παππάς έχει αγωνιστεί ξανά για να παραμείνει στο παιχνίδι και σίγουρα ούτε αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα το κάνει, αν καταφέρει να παραμείνει σήμερα βεβαίως, βεβαίως... Η τετράδα της αποχώρησης ολοκληρώθηκε με τον Σταμάτη Ταλαδιανό που ψηφίστηκε από τον Σάββα Γκέντσογλου που βγήκε MVP παίκτης της εβδομάδας! Ο Σταμάτης, επίσης, θα περάσει από την διαδικασία για πρώτη φορά....

Δείτε επίσης: Survivor: Τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Σάββας Γκέντσογλου

Ποιος θα φύγει τελικά από το Survivor; Μια ταπεινή εκτίμηση!

Όπως έχετε καταλάβει φέτος η πληροφόρηση από τον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά δύσκολη αλλά προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό! Ακόμα κάτι επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει. Σίγουρα ο πιο αδύναμος κρίκος στους συγκεκριμένους τέσσερις είναι ο Rob, ο οποίος ναι μεν τα πάει πλέον καλύτερα στους στίβους μάχης αλλά σίγουρα δεν τον λες top παίκτη! Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως την προηγούμενη φορά που βρέθηκε σε αυτή την θέση σημείωσε καταπληκτικό score απέναντι από τους αντιπάλους του και παρέμεινε!

Γενικά η συγκεκριμένη διαδικασία της αποχώρησης είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί πραγματικά μια λάθος κίνηση και μπορεί να αποχωρήσει ο καλύτερος παίκτης! Ποιος λέω εγώ ότι θα φύγει; Η αποχώρηση σήμερα θα έχει μπλε αέρα... Λαμάι που επίσης είναι αδύναμος και τραυματισμένος; Rob; Σίγουρα θα έχει μπλε αέρα...

Εσείς, ωστόσο, ποιος θα θέλατε ιδανικά να φύγει και γιατί; Αφήστε μας σχόλιο κάτω από το Facebook post μας!