Survivor: Μπήκαμε στην 4η εβδομάδα - Τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Σάββας Γκέντσογλου

Από τους πιο ακριβοπληρωμένους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Μπήκαμε στην 4η εβδομάδα - Τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Σάββας Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο Survivor και από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά, ενώ από το twitter θεωρείται φαβορί για τον τελικό. Μέσα στο παιχνίδι παρά τις μεγάλες εντάσεις και τους τσακωμούς, εκείνος κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ, καθώς δεν επιθυμεί να δημιουργήσει "ριάλιτι". Μάλιστα, ακόμα και μετά τον χαμό που προκάλεσε ο Χρήστος Βολικάκης, έκανε μονάχα ένα σχόλιο για την Μαρία Αντωνά και τίποτα παραπάνω.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι τηλεθεατές τον έχουν σε εκτίμηση. Όπως φαίνεται λοιπόν, η απόφαση του Ατζούν να του κάνει πρόταση να συμμετέχει στο νέο κύκλο ήταν πολύ καλή. Ενώ, σίγουρα αξίζει τα χρήματα του...

Πόσα χρήματα ο Γκέντσογλου κάθε εβδομάδα από το Survivor

O Σάββας Γκέντσογλου κατάγεται από την Καβάλα. Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Το μότο της ζωής του είναι ένα: «Never give up».

Με αυτήν τη φράση κιόλας προσγειώθηκε στις δυσκολίες του Survivor, τις οποίες έχει στόχο να ξεπερνάει καθημερινά. Η αγάπη του για τη φύση είχε πει πως θα τον βοηθήσει στην καθημερινότητά του στην παραλία ενώ η ηρεμία του ως άνθρωπος, θα λειτουργήσει ενωτικά στην ομάδα. Αυτό που θα του λείψει όσο τίποτα κατά την παραμονή του στο νησί, είναι ο γιος του. Έχει, όμως, την απόλυτη συγκατάθεσή του και αυτό του δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο Σάββας Γκέντσογλου για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο Survivor παίρνει 10.000 ευρώ, άρα μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 40.000 ευρώ. Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά που λαμβάνουν το ίδιο ακριβώς ποσό.

Πόσα παίρνουν οι υπόλοιποι;

Έπειτα ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου με 7.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ 4.000 ευρώ εβδομαδιαίως παίρνουν Νίκος Γκάνος, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά. Από την άλλη Ντάνιελ Νούρκα και Ζωή Ασουμανάκη παίρνουν 2.000 ευρώ την εβδομάδα.

Δείτε εδώ με πόσα χρήματα αποχώρησε οικειοθελώς η Χρήστος Βολικάκης.