Survivor trailer 31/1: Διακόπτεται το αγώνισμα - Πανικόβλητοι παίκτες και Γιώργος Λιανός τρέχουν να βοηθήσουν

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 31/1: Διακόπτεται το αγώνισμα - Πανικόβλητοι παίκτες και Γιώργος Λιανός τρέχουν να βοηθήσουν

Η 4η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ απόψε 31/1 ολοκληρώνεται με μια αποχώρηση και μια δυσάρεστη εξέλιξη! Rob James Seymour, Σωτήρης Λαμάι, Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα ένας εκ των οποίων είναι και τραυματισμένος κι αναφερόμαστε, φυσικά στον Λαμάι. Βέβαια, πριν φτάσει η ώρα οι τέσσερις αυτοί να αγωνιστούν μεταξύ τους θα σημειωθεί ακόμα ένας σοβαρός τραυματισμός με πρωταγωνιστή των άτυχο Σταμάτη!

Κατά την διάρκεια του στίβου μάχης για το έπαθλο, λοιπόν, ο Σταμάτης μόνος του θα καταρρεύσει στα εμπόδια και οι παίκτες τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας θα τρέξουν κοντά του για να τον βοηθήσουν! Ωστόσο, όλα θα πάνε καλά και θα λάβει κανονικά μέρος στην διαδικασία της αποχώρησης!

Ποια ομάδα θα κερδίσει και θα φάει; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει; Δείτε εδώ!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη;

Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδακη, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με την υγεία του, καθώς υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Μπορεί οι γιατροί να τον φρόντισαν, ωστόσο την Κυριακή 28/1 ο παίκτης αποχώρησε ξανά από την παραλία, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Επομένως, δε θα είναι καθόλου απίθανο τις επόμενες ημέρες ο Άγγελος να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά το ριάλιτι, μιας και γνωρίζουμε ότι οι γιατροί είναι πολύ κοντά στο να του απαγορεύσουν τη συνέχεια του στο παιχνίδι (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για τον μαχητή).