Survivor 31/1: Έτρεχαν πανικόβλητοι στη μεριά του - Διεκόπη ο αγώνας λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού παίκτη

«ΟΧΙ ΠΑΛΙ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 31/1: Έτρεχαν πανικόβλητοι στη μεριά του - Διεκόπη ο αγώνας λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού παίκτη

Στο σημερινό 31/1 trailer του Survivor είχαμε δει με κομμένη την ανάσα πως ένας παίκτης θα έχει σοβαρό τραυματισμό. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια που μαχητής αγωνιζόταν εναντίον ενός διάσημος ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει το run.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατά της διάρκεια του τρεξίματος σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο. Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες κινητοποιήθηκαν αμέσως τρέχοντας στη μεριά του.

Ο άσχημος τραυματισμός του Σταμάτη στο σημερινό 31/1 αγώνισμα του Survivor 2024

Παράλληλα ο γιατρός προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Σταμάτη με τον ίδιο να φωνάζει απαρηγόρητος: «Όχι πάλι!». Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Ταλαδιανός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα πρέπει να αγωνιστεί για την παραμονή του στο Survivor (δείτε εδώ ποιος θα φύγει σήμερα).

H oμάδα που κερδίζει απόψε 31/1

Πριν όμως φτάσουμε στον τελικό στίβο μάχης, στον οποίο θα τρέξουν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα προηγηθεί ο αγώνας επάθλου φαγητού. Εμείς από το Youweekly.gr ξέρουμε ποια θα είναι η ομάδα, που θα φέρει πρώτη το 10ρι και θα απολαύσει το σημερινό γεύμα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άσχημα μαντάτα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λοιπόν, ταξίδεψαν από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και έτσι με μεγάλη ασφάλεια σας μεταφέρουμε πως απόψε η νίκη θα είναι βαμμένη με μπλε χρώμα!

Φαίνεται, πως οι μαχητές μετά τη χθεσινή 30/1 νίκη τους έχουν πάρει ψυχολογία και συνεχίζουν δυναμικά τους αγώνες! Θα είναι άραγε έτσι ανοδική η πορεία τους και στη συνέχεια;

Survivor spoiler - 31/1