Survivor 31/1: Κατάφεραν και ''γύρισαν'' το παιχνίδι με 7 σερί νίκες - Η ομάδα που κέρδισε σήμερα

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 31/1: Κατάφεραν και ''γύρισαν'' το παιχνίδι με 7 σερί νίκες - Η ομάδα που κέρδισε σήμερα

Μπλε και κόκκινοι αγωνίστηκαν σήμερα Τετάρτη 31/1 για το έπαθλο φαγητού στο Survivor 2024. Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε με πολύ μεγάλη διαφορά.

Η ομάδα που κέρδισε 31/1 το έπαθλο φαγητού στο Survivor 2024

Όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr η ομάδα, που θα πάει χορτασμένη στην καλύβα της θα είναι η μπλε. Οι μαχητές μάλιστα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τους διάσημους με τελικό σκορ 12/9 γυρίζοντας το παιχνίδι από το 9/5 που ήταν υπέρ των κόκκινων.

Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σωτήρης Λαμάι, ο Rob James, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Αλέξης Παππάς από την ομάδα των διάσημων. Για την ώρα το Youweekly.gr σας έχει δώσει σήμερα από νωρίς την πληροφορία για τον παίκτη που αποχωρεί αποκλείοντας τον Παππά.

Ξέραμε πολύ καλά, πως η ομάδα των μαχητών θα χάσει έναν άντρα της, με τις πιο πολλές πιθανότητες να μοιράζονται μεταξύ Λαμάι και Rob. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια το 100% - επιβεβαιωμένο spoiler από τις πηγές μας! Απόψε ο εκκεντρικός Σωτήρης Λαμάι αποχαιρετάει τους μπλε και τον Άγιο Δομίνικο...

Survivor spoiler - 31/1 - Αποχώρηση - Λαμάι