Masterchef 8 (31/1): «Θα βγω έξω από τα ρούχα μου!» - Έντονο περιστατικό ανάμεσα στη Βιβή και στη Γεωργία

Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (31/1): «Θα βγω έξω από τα ρούχα μου!» - Έντονο περιστατικό ανάμεσα στη Βιβή και στη Γεωργία

Μπορεί το σημερινό 31/1 επεισόδιο του Masterchef 8 να ξεκίνησε με γέλια και χιούμορ με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής (δείτε εδώ) η συνέχεια ωστόσο ήταν πιεστική για τους παίκτες με τη Βιβή Ζησιμοπούλου να ξεσπάει σε κλάματα.

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας η παίκτρια φάνηκε να έχει έπαρση και να μιλάει απότομα στη Γεωργία Μπετχαβά με τη δεύτερη να ξεσπάει. Η Βιβή από τη μεριά της αντιλήφθηκε το λάθος της, ωστόσο ''λύγισε'' με τα δάκρυα να πέφτουν από τα μάτια της σχετικά με τα όσα είπε στη συμπαίκτριά της.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Βιβή στο Masterchef 8

«Ναι, είπα κάτι συγκεκριμένο, ότι έχω ''σηκώσει'' το πιάτο σήμερα αυτό της είπα και εκεί έδωσε παραπάνω συνέχεια και μου φώναζε ''μωρή'', ''και εγώ δεν έκανα τίποτα;'', ''τι εννοείς ότι έχεις σηκώσει το πιάτο;''. Είχε πάρει και μια τέτοια έκφραση και λέω εντάξει θα βγω έξω από τα ρούχα μου. Είπα στα παιδιά, ότι είπα κάτι άσχημο και έκατσα να ηρεμήσω», είπε αρχικά η Βιβή.

«Δε θεωρώ σωστό να είσαι σε μια ομάδα και μετά να τους κράζεις και να λες, ότι δεν κάνουν ούτε για ένα ευρώ», είπε η Γεωργία.

«Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την έφερε κοντά και στο δωμάτιο και στην ομάδα. Ήμασταν μαζί όταν μοιράζονταν οι μπριγάδες και έλεγα πρέπει να πάρουμε την Γεωργία. Είτε πιστεύω σε κάποιον, είτε όχι θα του δώσω την ευκαιρία και θα πιστέψω σε αυτά που μου λέει. Μου έχει πει κάποια πράγματα για τη ζωή της, ήθελα να είμαι εκεί. Αυτό!», συνέχισε με δάκρυα στα μάτια η Βιβή..

Λίγα λόγια για τη Βιβή Ζησιμοπούλου

Η 27χρονη Βιβή Ζησιμοπούλου, πιο ώριμη και σίγουρη μαγειρικά, αποφάσισε να διεκδικήσει για δεύτερη φορά μια θέση στην κουζίνα του MasterChef και αυτή τη φορά τα κατάφερε! Άλλωστε, έχει μάθει από μικρή να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος και δυναμισμό και να μην τα παρατά στις δυσκολίες. Στόχος της είναι να ζήσει το ταξίδι του MasterChef 2024 όσο περισσότερο γίνεται και βήμα – βήμα να φτάσει ακόμα και στον τελικό!

Βιβή Ζησιμοπούλου