Masterchef 8 (31/1): «Με εκνευρίζεις! Φτου σου κερατά» - Εκτός εαυτού ο Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά

«Άσε τι είναι άδικο, μας έχεις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (31/1): «Με εκνευρίζεις! Φτου σου κερατά» - Εκτός εαυτού ο Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά

Την Τετάρτη 31/1 την ώρα που οι παίκτες του Masterchef 8 μαγείρευαν στην κουζίνα τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να φτιάξουν μια τετράδα από παλιούς παίκτες, που θα ξεκινούσε τη σημερινή δοκιμασία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από τη μεριά του θέλησε να απαντήσει απευθείας σε αυτή την πρόταση με τους παλιούς παίκτες, ωστόσο στην προσπάθεια του να τους θυμηθεί όλους ο Κουτσόπουλος τον σχολίασε με επικά επίθετα.

Δείτε επίσης: Πέθανε σε τροχαίο η 59χρονη μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση το 2χρονο εγγόνι της

Η παρατήρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 8

«Χωρίς να σκεφτώ, να στείψω το μυαλό μου γιατί είναι λίγο άδικο για τις πιο παλιές σεζόν», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Με αυτό το κριτήριο, μην το ξεχειλώνεις, μας έχεις πιει το μέσα μας. Μην μας ρωτάς. Πες! Την έφτιαξες την 4αδα σου. Μπορείς να καταλήξεις σε μια τετράδα; Με εκνευρίζεις! Άσε τι είναι άδικο, μας έχεις φάει τα σωθικά. Φτου σου κερατά!», συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Άλαλος ο Κοντιζάς με την εξομολόγηση παίκτριας

Την Τρίτη 30/1 οι 24 παίκτες που έχουν μπει στον νέο κύκλο του Masterchef δοκιμάστηκαν στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας. Η Γεωργία από τη μεριά της προσπάθησε να ετοιμάσει μια συνταγή, που θα ενθουσίαζε τους κριτές.

Έτσι λοιπόν, η διαγωνιζόμενη αποφάσισε να πειραματιστεί στην ασιατική κουζίνα. Από τη μεριά του ο Σωτήρης Κοντιζάς αναγνώρισε την επιθυμία της να εξελιχθεί - τονίζοντας της, πως τον έχει συγκινήσει.

Στη συνέχεια, η παίκτρια πήρε θάρρος και ανέφερε πως στην προσπάθεια της να εξελιχθεί διαβάζει βιβλία μεταξύ άλλων και ένα του Πάνου Ιωαννίδη. Η συνέχεια όμως ήταν επική, καθώς η Γεωργία κατέληξε να αναφέρει, πως βλέπει στον ύπνο της τον σεφ...(δείτε εδώ τις σπάνιες δηλώσεις του για τον γιο και τη σύντροφό του).

«Θα σας συγκινήσω και άλλο σεφ. Εγώ άμα διαβάσω… », είπε η Γεωργία.

«Τι διαβάζεις αυτόν τον καιρό;», τη ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ό,τι βιβλία έχουμε στο σπίτι και έχω φέρει εγώ μαζί μου. Έχω και ένα άλλο του κύριο Ιωαννίδη, το έχω και δίπλα στο μαξιλάρι μου αυτό. Τον είχα ονειρευτεί σεφ μα την Παναγία, σου ορκίζομαι, πριν να έρθω εδώ. Όχι από ομορφιά... Ήρθε στον πάγκο και κάτι μου έλεγε και γελούσε. Λέω θα περάσω», είπε η Γεωργία.

«Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τον Πάνο Ιωαννίδη και το επόμενο βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν μάγειρας και σκέφτηκα ότι θα περάσω», είπε στη συνέχεια η Γεωργία στην προσωπική της συνέντευξη.