Survivor highlights 31/1: Ο άσχημος τραυματισμός και τα δάκρυα - Παράτησε τον αγώνα και αποχώρησε οικειοθελώς

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 31/1: Ο άσχημος τραυματισμός και τα δάκρυα - Παράτησε τον αγώνα και αποχώρησε οικειοθελώς

Ανατρεπτικό με κλάματα και αποκαλύψεις ήταν το χθεσινό 31/1 επεισόδιο του Survivor. Είδαμε μια ερωτική εξομολόγηση, έναν τραυματισμό, δάκρυα αλλά και μια αποχώρηση η οποία καταχειροκροτήθηκε!

Αναλυτικά τα 31/1 highlights του Survivor

''Λιώνει'' για τα μάτια του Άρη Σοϊλέδη - Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον σύντροφό της

Η Μαρία Αντωνά μάχεται στους στίβους του Survivor 2024 και ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης δε χάνει επεισόδιο από το σπίτι που μένουν μαζί στην Ελλάδα. Η εμπειρία του ποδοσφαιριστή άλλωστε, μιας και έχει λάβει μέρος στο παιχνίδι τον κάνει να παθιάζεται ακόμα περισσότερο.

Την Τρίτη 30/1 η ραδιοφωνική παραγωγός είχε τα γενέθλια της με τον Άρη να της εύχεται διαδικτυακά (δείτε εδώ την αφιέρωσή του) αφού φέτος η απόσταση του ριάλιτι κρατάει το ζευγάρι χωριστά.

Η Μαρία Αντωνά από τη μεριά της έκανε μια εξίσου τρυφερή αφιέρωση στον καλό της. Πιο αναλυτικά, η παίκτρια μετά τη νίκη που έφερε την Τετάρτη 31/1 πανηγύρισε και στη συνέχεια έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα στον Σοϊλέδη με αφορμή τα γενέθλιά της.

«Άρη, για τα γενέθλια μου, σ' αγαπώ πολύ!», είπε η Μαρία Αντωνά και σχημάτισε ένα ''Α'' με τα δάχτυλά της.

Έτρεχαν πανικόβλητοι στη μεριά του - Διεκόπη ο αγώνας λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού παίκτη

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατά της διάρκεια του τρεξίματος σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο. Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες κινητοποιήθηκαν αμέσως τρέχοντας στη μεριά του.

Παράλληλα ο γιατρός προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Σταμάτη με τον ίδιο να φωνάζει απαρηγόρητος: «Όχι πάλι!». Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Ταλαδιανός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα πρέπει να αγωνιστεί για την παραμονή του στο Survivor.

Κατάφεραν και ''γύρισαν'' το παιχνίδι με 7 σερί νίκες - Η ομάδα που κέρδισε

Μπλε και κόκκινοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη 31/1 για το έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε με πολύ μεγάλη διαφορά.

Όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr η ομάδα, που θα πάει χορτασμένη στην καλύβα της θα είναι η μπλε. Οι μαχητές μάλιστα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τους διάσημους με τελικό σκορ 12/9 γυρίζοντας το παιχνίδι από το 9/5 που ήταν υπέρ των κόκκινων.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σταμάτης Ταλαδιανός - «Περνάει από το μυαλό μου το να...»

Η ψυχολογία του Σταμάτη Ταλαδιανού είναι αρκετά επιβαρυμένη, καθώς ο παίκτης ήταν ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης club έχοντας το βάρος της μονομαχίας παράλληλα είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Έτσι λοιπόν, όταν Σταμάτης επέστρεψε στην παραλία και μίλησε στην κάμερα ξεσπώντας σε κλάματα. Με αφορμή τον τραυματισμό του ο μαχητής συγκινήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του και σε όσα έχει περάσει για να φτάσει στο σήμερα.

«Θα μονομαχήσω με άλλα τρία άτομα, αλλά μετά τον τραυματισμό μου έχω μια μικρή θλάση στον προσαγωγό και το νιώθω σε μεγάλο διασκελισμό να με πονάει. Δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ελπίζω να είμαι καλά. Περνάει από το μυαλό μου το να μη μπορέσω να αγωνιστώ και δε θα το ήθελα. Με στεναχωρεί πολύ αυτό. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μη μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους εκείνους εκεί έξω. Θα δώσω ό,τι έχω για να μπορέσω να παραμείνω.

Είμαι ένα παιδί που δεν είναι αθλητής, σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έπρεπε να δουλέψω, να καταφέρω να σπουδάσω τον εαυτό μου. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου αφήνοντας πίσω τον αθλητισμό, που μου αρέσει και οι συνθήκες της δουλειάς μου δε μου επέτρεπαν να έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να αθληθώ. Εδώ τι βρίσκω, βρίσκω τα πατήματά μου, τον εαυτό του, τον Σταμάτη τον αγωνιστικό, που μπορεί να τρέχει, ένα Σταμάτη που ήξερα παλιότερα.

Πιστεύω ότι αξίζω να είμαι εδώ πέρα για όλα αυτά που έχω περάσει και αξίζω να είμαι στη συνέχεια γιατί έχω να δώσω πολλά. Αγωνίζομαι από την ψυχή μου. Αγωνίζομαι για εμένα, την οικογένειά μου, για όλους αυτούς που με πιστεύουν εκεί έξω. Πάντα ήμουν δίπλα σε όλους, όπως και εκείνοι για εμένα», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Παράτησε τον αγώνα & τον χειροκροτούσαν όλοι - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε!

Αντρική υπόθεση ήταν η μονομαχία που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης 31/1 στο Survivor 2024, καθώς τρεις μαχητές και ένας διάσημος ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, τον Rob James, τον Σωτήρη Λαμάι και τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν τραυματισμένοι από τους προηγούμενους αγώνες, ωστόσο και οι 4 ήθελαν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο πρώτος που έσωσε τον εαυτό του ήταν ο Παππάς και στη συνέχεια ο Rob James. Έτσι λοιπόν, η μονομαχία παίχτηκε ανάμεσα στον Σωτήρη και στον Σταμάτη. Το αποτέλεσμα μάλιστα κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, καθώς το παιχνίδι έφτασε στο 3/3. Εν τέλει, το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πολύ σωστά και έτσι ο Σωτήρης αποχωρεί αφήνοντας επίτηδες τον αγώνα να λήξει υπέρ του Σταμάτη.