Survivor Spoiler: Μία πρώην παίκτρια έρχεται να ταράξει τα νερά

Είναι η τρίτη συμμετοχή της στο παιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor Spoiler: Μία πρώην παίκτρια έρχεται να ταράξει τα νερά

Το Survivor μπορεί να έκλεισε τον πρώτο του μήνα, ωστόσο το τελικό ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα, με δύο νέους παίκτες να ετοιμάζονται σύντομα να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πρόκειται για δύο γνώριμους στο τηλεοπτικό κοινό, και παρότι το όνομα του Τζέιμς Καφετζή «έπαιζε» εδώ και καιρό, η πρώην παίκτρια ήταν το πραγματικό «spoiler», καθώς μέχρι πρόσφατα δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και είχε διαψεύσει ότι της είχε γίνει πρόταση.

Τελικά φαίνεται πως οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Τζέιμς και στην παραγωγή, ανήκει στο μακρινό παρελθόν καθώς επιστρέφει στο Survivor, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram την Τετάρτη. «Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όριά σου σωματικά και πνευματικά. Γι' αυτό πολλές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα», έγραψε συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Μπαίνει στο παιχνίδι και το ανακοίνωσε μέσω instagram - Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης ''εισβάλλει'' στο ριάλιτι

Το όνομα-έκπληξη που ταξιδεύει στο Survivor

Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα του Fay's Time, όταν σχολίασαν τα ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor. Τελικά η δεύτερη παίκτρια που θα ταξιδέψει μαζί με τον Τζέιμς στον Άγιο Δομίνικο, θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία είχε λάβει μέρος το 2022, αλλά και στον περσινό All Star κύκλο. Θα είναι η τρίτη φορά που η παίκτρια θα βρεθεί στο Survivor, με σκοπό να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Σε επικοινωνία που είχε το youweekly.gr μαζί της πάντως, εκείνη δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τη συμμετοχή της στο νέο Survivor.

Σταυρούλα Χρυσαειδή
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Δείτε το βίντεο: