GNTM: H Ειρήνη Στεριανού αποκάλυψε τον πιο αυστηρό κριτή που συνάντησε

«Η Βίκυ Καγιά ό,τι κάνει...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
GNTM: H Ειρήνη Στεριανού αποκάλυψε τον πιο αυστηρό κριτή που συνάντησε

Στα backstage του νέου βιντεοκλίπ του Μάνου Κοκολάκη, με πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Στεριανού, βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Ο τραγουδιστής μίλησε με ενθουσιασμό γι' αυτό το νέο βήμα, δηλώνοντας ότι: «Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο βιντεοκλίπ το οποίο θα προκαλέσει… με την καλή έννοια». Με τη σειρά της και η πρώην παίκτρια του GNTM σχολίασε τη συνεργασία, αλλά μίλησε εφ' όλης της ύλης για το show που την έκανε αγαπητή στο ευρύ κοινό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μου με τον Μάνο», ανέφερε αρχικά η γοητευτική παίκτρια, για να συμπληρώσει: «Χάρη στη δημοσιότητα που μου είχε δώσει τότε το GNTM μου είχε γίνει πρόταση να παίξω σε μία ταινία, και από τότε κατάλαβα ότι μου αρέσει πολύ και το ακολούθησα. Ο πιο αυστηρός και πιο αληθινός κριτής του GNTM ήταν ο κύριοςΣκουλός». Όσον αφορά την απουσία της Βίκυς Καγιά τον τελευταίο χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, είπε κλείνοντας: «Πιστεύω πως ό,τι κάνει η Βίκυ Καγιά είναι καθαρά για τον εαυτό της».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: «Δεν έχει αφήσει...» - Η Ειρήνη Στεργιανού ''ξεσκέπασε'' πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που την έχει πλησιάσει ερωτικά

Η Ειρήνη Στεριανού είχε μιλήσει για bullying από άλλο κριτή του GNTM

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει την τότε συμμετοχή της, και δεν είχε πάντα καλά πράγματα να πει. Συγκεκριμένα όταν είχε ερωτηθεί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και το bullying που ακουγόταν πως δέχτηκε όσο ήταν κριτής στο GNTM, η Ειρήνη Στεριανού έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα bullying από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα. Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”. Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση».