Masterchef 8 (1/2): Εκτός πλατό ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ανακοίνωση Κοντιζά & Κουτσόπουλου για την κατάσταση της υγείας του

«Να πούμε και το εξής...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (1/2): Εκτός πλατό ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ανακοίνωση Κοντιζά & Κουτσόπουλου για την κατάσταση της υγείας του

Με απώλειες ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της Πέμπτης 1/2 για το Masterchef 8 με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνουν στους επίδοξους σεφ, πως ο Πάνος Ιωαννίδης δε μπορούσε να παρευρεθεί στο γύρισμα.

Οι δύο εναπομείναντες κριτές θέλησαν αρχικά να κάνουν πλάκα σχετικά με το λόγο απουσίας του Ιωαννίδη με τους παίκτες να είναι εν αγωνία της απάντησής τους. Εν τέλει, αποκάλυψαν την αλήθεια καθώς ο Πάνος Ιωαννίδης απουσιάζει λόγω ασθένειας (δείτε εδώ ποια παίκτρια ονειρεύτηκε τον σεφ).

Η ανακοίνωση για την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη από το πλατό του Masterchef

«Να πούμε και το εξής, είμαστε δύο σήμερα γιατί...», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Σε κάθε συμβούλιο θα λείπει ένας από εμάς. Λες να περάσει;», συνέχισε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν περνάει, οπότε πες το κανονικό! Έλα», συνέχισε ο Κουτσόπουλος.

«Ο Πάνος είναι λίγο αδιάθετος σήμερα οπότε του είπαμε να καθίσει στο σπίτι, να παίξει με το παιδί και να επιστρέψει υγιής και πιο δυναμικός από ποτέ», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι σπάνιες αποκαλύψεις του Ιωαννίδη για το γιο του

«Εξαιρετική είναι η καθημερινότητα, το παιδί είναι αγάπη, είναι έρωτας! Υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία, έχει μεγαλώσει, είναι αρκετά ζωηρός και περνάμε πολύ όμορφα. Δε θέλω να το πω, αλλά νομίζω έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον μπαμπά», είπε πριν από λίγους μήνες ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα του Super Κατερίνα.