Survivor - Σωτήρης Λαμάι: «Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο»! Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Σωτήρης Λαμάι: «Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο»! Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Δυο εβδομάδες έμεινε μόνο στο Survivor ο Σωτήρης Λαμάι, ωστόσο, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, αφού με τον έντονο χαρακτήρα του κατάφερε να βγει μπροστά να σχολιαστεί έντονα από συμπαίκτες και αντιπάλους. Μάλιστα, κοντραρίστηκε και με τον Αλέξη Παππά έναν από τους πιο δυνατούς στρατηγικά παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ένα από τους καβγάδες τους).

Ο Μαχητής αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης 31/1. Ήταν ο τελευταίος παίκτης μαζί με τον Σταμάτη που έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ωστόσο, άφησε τον αγώνα στην μέση λόγω ενός τραυματισμού του, ενώ όπως είπε ο συμπαίκτης του το ήθελε περισσότερο από εκείνον να μείνει - δείτε εδώ την στιγμή που φεύγει από το παιχνίδι.

Δυο ημέρες μετά λοιπόν, ο Σωτήρης Λαμάι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα στο Instagram και στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Λαμάι μετά την αποχώρηση του από το Survivor

«Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Σωτήρης Λαμάι.

Ενώ στην λεζάντα του έγραψε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ».

Δείτε εδώ με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor!

@sotirislam

Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai