Survivor spoiler: Γνωστή influencer με γυμνασμένο κορμί - Μπαίνει στο παιχνίδι αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Γνωστή influencer με γυμνασμένο κορμί - Μπαίνει στο παιχνίδι αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM

Μπορεί το Survivor να βρίσκεται στον αέρα μόνο ένα μήνα, ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε παρακολουθήσει να γίνονται πολλά ανατροπές, αποχωρήσει αλλά και αφίξεις. Τελευταίος παίκτης που αποχώρησε είναι ο Σωτήρης Λαμάι που μπορεί να έμεινε μόνο 2 εβδομάδες, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα με γεμάτο πορτοφόλι.

Με τις αποχωρήσεις ωστόσο να προχωράνε θα έχουμε και πολλές εισόδους. Ήδη νέοι παίκτες είναι η Ζωή Ασουμανάκη με τον Ντάνιελ Νούρκα για τους διάσημους και η Άιρα από τους Μαχητές. Αυτοί όμως δεν θα είναι οι μοναδικοί νέοι...

Συγκεκριμένα, η παραγωγή της Ατζούν Μίντια ετοιμάζει νέα αλλά και παλιά πρόσωπα για να μπουν στο παιχνίδι και να καταφέρουν με τις προσωπικότητες τους να επαναφέρουν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε το Survivor πριν κάνει πρεμιέρα το Masterchef (δείτε σε τι ποσοστά κυμαίνεται τώρα).

Όπως γνωρίζουμε, ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένας πρώην παίκτης που θα μπει στο παιχνίδι, όπως ο ίδιος άλλωστε ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μαζί του θα ακολουθήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία φέτος θέλει να μπει και να κερδίσει το έπαθλο.

Αυτή είναι ακόμα μια νέα παίκτρια του Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ωστόσο, μαζί τους θα μπει ακόμα μια κοπέλα η οποία πρόκειται να βάλει "φωτιά" στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για μια inlfuencer η οποία ασχολείται με την γυμναστική και έχει τη δική της εταιρία ρούχων. Γνωστή έγινε από την αναγνωρισιμότητα της αδερφής της που είχε πάει στο GNTM και είχε φτάσει αρκετά ψηλά.

Ο λόγος για την Έλενα Αμανατίδου, αδερφή της Άννας Αμανατίδου!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, η Έλενα πρόκειται να μπει στο Survivor μέσα στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα στις 6/2 ωστόσο αυτό ακόμα δεν το έχουμε επιβεβαιώσει! Όπως και να έχει σίγουρα θα καταφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα να ξεχωρίσει!