Survivor trailer 4/2: «Υπάρχουν τρεις κοπέλες στην ομάδα των διάσημων, που...» - Μαναφούκι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Πραγματικά θα ντρεπόμουν να ήμουν στη θέση σου!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor trailer 4/2: «Υπάρχουν τρεις κοπέλες στην ομάδα των διάσημων, που...» - Μαναφούκι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ανατρεπτικό και άκρως αποκαλυπτικό θα είναι το επεισόδιο της Κυριακής 4/2 για το Survivor 2024, καθώς το trailer που κυκλοφόρησε μας δίνει μια πολύ καλή γεύση σχετικά με τις νέες ίντριγκες που ξεσπάνε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Μπλε και κόκκινοι αναμένεται να αγωνιστούν αύριο για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Επειδή και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς την ασυλία - για να μην βγάλουν συμπαίκτη τους στον τάκο - θα δούμε να μηχανεύονται διάφορους τρόπους για να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη.

Όπως φαίνεται στο trailer, το αγώνισμα περιλαμβάνει πισίνα στην πίστα, η οποία σε κάποιους ή καλύτερα κάποιες γυναίκες δε θα αρέσει καθόλου. Με ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού γίνεται γνωστό, πως 3 διάσημες δε μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 4/2: ΠΑΝΙΚΟΣ! Η ομάδα που κερδίζει αύριο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής 4/2

Τότε λοιπόν ανάβουν τα αίματα, με τους μπλε να εκρήγνυνται και κυρίως με το προκλητικό ύφος της Ζωής Ασουμανάκη. Η Μις Ελλάς 2022 δεν έχει καλή σχέση με το υγρό στοιχείο και αντί να ηττηθεί βρίσκει άλλον τρόπο να ''σώσει'' την ομάδα της. Μείνετε συντονισμένοι στο αυριανό επεισόδιο, καθώς στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει το ''έλα να δεις''!

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι - Παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Οι παίκτες μπορεί να περνάνε τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά προφανέστατα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους... Οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Ατζούν μαζί τους - τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς - είναι "χρυσές" και το Youweekly.gr έχει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Αλέξης Παππάς Κατερίνα Δαλάκα και Σάββας Γκέντσογλου οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο Survivor 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς: Αντιπαθητικός και... πλούσιος - Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor