Survivor 2024: «Η μπλε ομάδα δεν πουλιέται για έναν μουσακά....» Ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Έξαλλοι οι Μαχητές

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Η μπλε ομάδα δεν πουλιέται για έναν μουσακά....» Ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Η ένταση στον αγώνα ασυλίας συνεχίστηκε και στο αποψινό (4/2) συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, καθώς οι δεύτεροι ένιωσαν αδικημένοι από το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στον σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, που είχε ως έπαθλο μουσακά, τρείς παίκτριες αποφάσισαν ότι δεν θα συμμετάσχουν καθώς είχαν πρόβλημα με το νερό (δείτε εδώ). Η μπλε ομάδα εξέφρασε την δυσαρέσκεια της και συγκεκριμένα για την Ζωή Ασουμανάκη η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μπει στο νερό καθώς έχει πρόβλημα. Μετά την νίκη των Διάσημων η μπλε ομάδα έξαλλη, αποχώρησε μετά τον αγώνα και δεν έδωσε τον παρών στην απονομή δηλώνοντας έτσι πόσο αδικημένη νιώθει.

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές

Έτσι και στο συμβούλιο του νησιού, δεν ήθελε πολύ για να ανάψουν τα αίματα με τις δύο ομάδες να ανταλλάσουν τα πυρά τους. Αρχικά η μπλε ομάδα ειρωνεύτηκε την Ζωή Ασουμανάκη και ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα. Ο Φάνης Μπολέτσης μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η μπλε ομάδα δεν πουλιέται για έναν μουσακά. Τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας και έχουμε παιδεία. Είμαι περήφανος που ανήκουμε στην μπλε ομάδα που έχουμε ήθος αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, κάτι που λείπει από πολλά άτομα εκεί μέσα...». Μετά την δήλωση αυτή ακολούθησε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το Survivor

Ωστόσο απόψε είδαμε ότι ο Άγγελος Γεωργουδάκης αποχώρησε οριστικά από την παραλία, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Δυστυχώς ο γιατρός της παραγωγής δεν επέτρεψε στον παίκτη της μπλε ομάδας να συνεχίζει να αγωνίζεται καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ επιβαρυμένη. Η μπλε ομάδα χειροκρότησε για τελευταία φορά τον αγαπημένο της φίλο. «Μεγαλύτερη τραγωδία είναι να θέλει η ψυχή να συνεχίσει και το σώμα να μην μπορεί. Θα επιστρέψω του χρόνου πιο δυνατός. Για έμενα δεν τελείωσε τίποτα είναι μόνο η αρχή» δήλωσε δίνοντας υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σε κάποιον άλλον κύκλο του ριαλιτι.