Survivor highlights 4/2: «Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι» - 1 παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς και 1 κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 4/2: «Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι» - 1 παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς και 1 κινδυνεύει να φύγει

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε το χθεσινό 4/2 επεισόδιο του Survivor εξαιτίας μιας απόφασης της Κόκκινης ομάδας. Πριν όμως το συμβούλιο και γενικά το αγώνισμα, είδαμε έναν παίκτη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα 4/2 highlights του Survivor

Με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει, αποχώρησε ο Άγγελος Γεωργουδάκης

Με ανατροπές ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Χθες (4/2) ο Άγγελος Γεωργουδάκης έφυγε οριστικά από την παραλία, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly σας μετέφερε αυτή την πληροφορία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί και η παραγωγή έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν τον μαχητή στο παιχνίδι, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει (δείτε εδώ).

Δυστυχώς λοιπόν ο γιατρός δεν επέτρεψε στον παίκτη της μπλε ομάδας να συνεχίζει να αγωνίζεται καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ επιβαρυμένη. Η μπλε ομάδα χειροκρότησε για τελευταία φορά τον αγαπημένο της φίλο. «Μεγαλύτερη τραγωδία είναι να θέλει η ψυχή να συνεχίσει και το σώμα να μην μπορεί. Θα επιστρέψω του χρόνου πιο δυνατός. Για έμενα δεν τελείωσε τίποτα είναι μόνο η αρχή» δήλωσε δίνοντας υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σε κάποιον άλλον κύκλο του ριαλιτι.

«Μας έχουν ματιάσει...» - Μεγάλη συμφορά στην καλύβα των Μαχητών

Την μεγάλη στεναχώρια τους εξέφρασαν οι παίκτες της μπλέ ομάδας για την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 4/2. Οι μαχητές έχουν αρχίσει να θεωρούν ότι ίσως κάτι δεν πάει και τόσο καλά αφού άλλη μία "μαχαιριά" ήρθε να προστεθεί με την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν άλλο! Λόγω κακοκαιρίας η αυτοσχέδια καλύβα των μπλέ καταστράφηκε με αποτέλεσμα να την ξαναφτιάξουν από την αρχή με τους ίδιους να δηλώνουν απογοητευμένοι για ό,τι τους συνέβη τις τελευταίες ημέρες.

«Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει...» - Εκτός αγώνα Ασουμανάκη, Αντωνά και Πηλιάκη

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα τρεις παίκτριες από την ομάδα των Διάσημων, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Ζωή Ασουμανάκη, ανακοίνωσαν στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα συμμετάσχουν, η κάθε μία για δικούς της λόγους.

Η παραγωγή λόγω των πολλών τραυματισμών αποφάσισε ο αποψινός αγώνας να λήξει στους 10 πόντους αντί για τους 12.

Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γιατρός της παραγωγής έδωσε το πράσινο φως στις παίκτριες για να συνεχίσουν Εκείνες όμως πήραν την ευθύνη και δεν συμμετείχαν στο αγώνισμα. Οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους και συγκεκριμένα για την Ζωή Ασουμανάκη η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μπει στο νερό καθώς έχει πρόβλημα. Μετά την δήλωσή της αυτή ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς οι Μαχητές δεν δέχτηκαν την δικαιολογία του μοντέλου.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

Μετά λοιπόν από έναν άνισο αγώνα γεμάτο καβγάδες και συγκρούσεις, οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν των Μαχητών και να γευτούν φυσικά και τον μουσακά. Η μπλε ομάδα έξαλλη, αποχώρησε μετά τον αγώνα και δεν έδωσε τον παρών στην απονομή δηλώνοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκεια της.

«Η μπλε ομάδα δεν πουλιέται για έναν μουσακά....» Ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Η ένταση στον αγώνα ασυλίας συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού. Διάσημοι και Μαχητές ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, καθώς οι δεύτεροι ένιωσαν αδικημένοι από το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, που είχε ως έπαθλο μουσακά, τρείς παίκτριες αποφάσισαν ότι δεν θα συμμετάσχουν καθώς είχαν πρόβλημα με το νερό. Η μπλε ομάδα εξέφρασε την δυσαρέσκεια της και συγκεκριμένα για την Ζωή Ασουμανάκη η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μπει στο νερό καθώς έχει πρόβλημα. Μετά την νίκη των Διάσημων η μπλε ομάδα έξαλλη, αποχώρησε μετά τον αγώνα και δεν έδωσε τον παρών στην απονομή δηλώνοντας έτσι πόσο αδικημένη νιώθει.

Έτσι και στο συμβούλιο του νησιού, δεν ήθελε πολύ για να ανάψουν τα αίματα με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν τα πυρά τους. Αρχικά η μπλε ομάδα ειρωνεύτηκε την Ζωή Ασουμανάκη και ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα. Ο Φάνης Μπολέτσης μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η μπλε ομάδα δεν πουλιέται για έναν μουσακά. Τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας και έχουμε παιδεία. Είμαι περήφανος που ανήκουμε στην μπλε ομάδα που έχουμε ήθος αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, κάτι που λείπει από πολλά άτομα εκεί μέσα...». Μετά την δήλωση αυτή ακολούθησε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Με ένα συμβούλιο γεμάτο ένταση και καβγάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor για αυτή την εβδομάδα. Aπόψε Διάσημοι και Μαχητές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες καθώς η μπλε ομάδα ένιωσε ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα.

Μάλιστα ως ένδειξη διαμαρτυρίας η μπλε ομάδα ψήφισε την Ζωή Ασουμανάκη με την διαδικασία να επαναλαμβάνεται.

Η μπλε ομάδα λοιπόν, αποφάσισε να αναδείξει και πάλι τον Rob James, υποψήφιο προς αποχώρηση.