Survivor spoiler 5/2: Τους πατάνε κάτω μετά τα χθεσινά - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Μαχητές ή Διάσημοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 5/2: Τους πατάνε κάτω μετά τα χθεσινά - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Πρωτοφανή σκηνικά διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 4/2, στην πρώτη ασυλία της 5ης εβδομάδας του Survivor, στον Άγιο Δομίνικο! Η Ζωή Ασουμανάκη, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, με τις πράξεις της (δείτε εδώ τι τους έκανε) κατάφερε να εξοργίσει τους Μαχητές που έφυγαν χαμένοι από το στίβο μάχης και στο συμβούλιο του νησιού καταψηφίστηκε με αποτέλεσμα η ψηφοφορία αυτή να βγαίνει άκυρη από την παραγωγή..

Αφού πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, ξανά η διαδικασία οι μπλε έβγαλαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Rob, ο οποίος μάλιστα είναι τόσο συνηθισμένος με την ιδέα πως θα βγαίνει πάντα στον τάκο που έκανε και χιούμορ...

Survivor 5/2: Απόψε η δεύτερη ασυλία!

Στο αποψινό 5/2 επεισόδιο, λοιπόν, παρά το γεγονός πως και οι δυο ομάδες είναι εξοργισμένες μεταξύ τους θα συναντηθούν ξανά σε έναν πολύ σκληρό και δύσκολο στίβο μάχης με τους Μπλε να πραγματοποιούν την προειδοποίηση τους... «Θα νικήσουμε στην επόμενη ασυλία» είπαν στους Κόκκινους κι αυτό θα κάνουν! Οι Μπλε, λοιπόν, θα είναι απόψε οι νικητές του αγώνα και οι Κόκκινοι θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους... Για να δούμε θα βγούνε σωστοί οι Μαχητές με την προθέρμανση που έκαναν στη Ζωή Ασουμάκη εχθές; Θα την βγάλουν οι Κόκκινοι υποψήφια προς αποχώρηση ή όχι; Δείτε εδώ!

Στο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο, περιμένει και τις δυο ομάδες μια έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει κάτι που κανείς δεν περιμένει (δείτε εδώ τι!)