Survivor 2024 - Το νέο μήνυμα στήριξης του Άρη Σοϊλέδη στην αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά: «Σήμερα πραγματικά δείχνεις...»

Την στηρίζει σε όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Αντωνά στο Survivor, αφού όχι μόνο βρίσκεται μακριά από τον σύντροφο και αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη, αλλά παλεύει ενάντια στους φόβους της με το νερό. Η παίκτρια των Κόκκινων έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί καθόλου τους στίβους μάχης που απαιτούν να βουτήξει το κεφάλι της, ενώ το βράδυ της Κυριακής (4/2) μάλιστα έλαβε χώρα ένα νέο επεισόδιο ανάμεσα σ' εκείνη και την ομάδα των Μπλε. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Μπορεί να μην διαβάζει τα μηνύματά του, αλλά γνωρίζει ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει τουλάχιστον έναν φανατικό υποστηρικτή ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια την άποψή του, να απαντήσει σε τυχόν αρνητικές κριτικές, και γενικά να δείξει με κάθε αφορμή πόσο υπερήφανος είναι για εκείνη. Έτσι λοιπόν, την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο της Κυριακής, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να εκφράσει την στήριξή του στην αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του με μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή (30/1) για την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά - «Σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο...»

Το μήνυμα στήριξης του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στην Αθήνα, ανέβασε story για την αγαπημένη του κι έγραψε: «Και μόνο που έχεις αυτόν τον φόβο με το νερό, και έπαιξες σήμερα, πραγματικά δείχνεις το πόσο μαχήτρια είσαι. Είμαι πολύ περήφανος για σένα». Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που την στηρίζει δημόσια, ούτε καν μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

Ευχές Άρη Σοϊλέδη στην Μαρία Αντωνά

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, που είχε τα γενέθλιά της, ο ίδιος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη που αισθάνεται για εκείνη και να της ευχηθεί, ελπίζοντας πως οι ευχές του θα φτάσουν με κάποιο τρόπο στα αυτιά της. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με εκείνη να στέκεται μπροστά στο ηλιοβασίλεμα στην παραλία με το μαγιό της, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ' αγαπώ. Είσαι μακριά, αλλά ελπίζω να ακουστούν τα χρόνια πολλά που σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο...».