Survivor 2024: «Να ενημερώσω ότι πλέον...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στους κανόνες που τα αλλάζει όλα

Τι θα συμβεί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Να ενημερώσω ότι πλέον...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στους κανόνες που τα αλλάζει όλα

Στο αποψινό (5/2) επεισόδιο του Survivor 2024 θα γίνει "σφαγή"! Οι μπλε, μετά τα χθεσινά καμώματα των κόκκινων και ιδιαίτερα της Ζωής Ασουμανάκη (δείτε εδώ τι συνέβη), είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να βγάλουν στον τάκο της αντίπαλό τους και αυτό φάνηκε από το "θάψιμο" που έπεσε νωρίτερα (δείτε εδώ).

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μία ανακοίνωση, η οποία άλλους τους έκανε να χαρούν και άλλους να ανησυχήσουν. Το σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις ήταν έντονες, εφόσον αυτό που της είπε, τα αλλάζει όλα από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στους κανόνες του Survivor 2024

«Όσον αφορά τα πιθανά πέναλτι που μπορεί να προκύψουν και στον σημερινό αγώνα, να ενημερώσω ότι πλέον η επιλογή φύλου είναι ελεύθερη. Σας δεσμεύει άντρας να παίξει με άντρα και γυναίκα να παίξει με γυναίκα», τους είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ακούστηκε αμέσως από τους μαχητές: «Επιτέλους! Είναι πάρα πολύ δίκαιο και ίσως έπρεπε να γίνει από χθες»

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Στο αποψινό 5/2 επεισόδιο, λοιπόν, παρά το γεγονός πως και οι δυο ομάδες είναι εξοργισμένες μεταξύ τους θα συναντηθούν ξανά σε έναν πολύ σκληρό και δύσκολο στίβο μάχης με τους Μπλε να πραγματοποιούν την προειδοποίηση τους... «Θα νικήσουμε στην επόμενη ασυλία» είπαν στους Κόκκινους κι αυτό θα κάνουν! Οι Μπλε, λοιπόν, θα είναι απόψε οι νικητές του αγώνα και οι Κόκκινοι θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους... Για να δούμε θα βγούνε σωστοί οι Μαχητές με την προθέρμανση που έκαναν στη Ζωή Ασουμάκη εχθές; Θα την βγάλουν οι Κόκκινοι υποψήφια προς αποχώρηση ή όχι; Δείτε εδώ!