MasterChef 8 (5/2): «Μας έχετε φάει τις γυναίκες!» - "Πάγωσαν" Κοντιζάς & Κουτσόπουλος με το παράπονο που άκουσαν

Η απάντηση για τις γυναίκες και τα παιδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (5/2): «Μας έχετε φάει τις γυναίκες!» -

Λίγο πριν ολοκληρωθεί άλλη μία δοκιμασία του MasterChef 8, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς - μετά την αλλαγή κανόνων -, ξεκίνησαν να κάνουν την βόλτα τους ανάμεσα στους πάγκους όπου όλοι οι παίκτες μαγείρευαν, ρωτώντας τους διάφορα για τη ζωή τους, αλλά και την εμπειρία τους στο παιχνίδι μέχρι τώρα.

Μόλις έφτασαν, όμως, στον πάγκο του Σοφοκλή, άκουσαν ένα παράπονο με το οποίο "πάγωσαν" για λίγα δευτερόλεπτα. Φυσικά, όμως, ως γνωστά "χιουμοράκια" κι εκείνη τον "πείραξαν" με τις απαντήσεις τους και στο πλατό ξέσπασαν γέλια.

Η στιγμή που Κοντιζάς και Κουτσόπουλος "πάγωσαν" με το παράπονο που άκουσαν στο MasterChef 8

«Ένα παράπονο έχω από εσάς, θα το πω δημόσια. Μας έχετε φάει τις γυναίκες. Σε όποια είπα ότι έρχομαι εδώ μου είπε "θα πεις στον Κουτσόπουλο αυτό", "στον Κοντιζά αυτό", "στον Ιωαννίδη αυτό". Ντάξει…», είπε ο 30χρονος Σοφοκλής Πούλης συγκεκριμένα.

«Είμαστε παντρεμένοι άνθρωποι, εγώ έχω τρία παιδιά», απάντησε αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε με τη σειρά του: «Ο Σωτήρης είναι και… ασταμάτητος».

Με τον γιο του "θείου" στα γυρίσματα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον γιο του. Ο σεφ ζει μια από τις πιο όμορφες περίοδος στη ζωή του, ειδικά από την ημέρα που η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε και ο κριτής όποτε μπορεί παίρνει μαζί του το γιο του, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο κύκλο. Ο μικρός ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ένας γλύκας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με τον ίδιο, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης .Καλές γιορτές.!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.